martes, 6 de junio de 2017

1 plaça d'Oficial Administratiu, adscrit al Servei de Gestió de Parc Públic de l' EIGE - Entitat d'Infraestructures de la Generalitat -

(DOGV núm. 8056 de 06.06.2017) Ref. Base de dades 2017/3923    
En la pàgina web d'EIGE, Entitat d'Infraestructures de la Generalitat, www.eige.es, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió d'una plaça d'oficial administratiu, com a personal laboral temporal, adscrit al Servei de Gestió de Parc Públic, segons es detalla a continuació:
La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a les places (experiència laboral, formació acadèmica, formació complementària i resta de requisits), haurà de realitzar-se durant el termini de presentació de candidatures i no es prendrà en consideració la presentada amb posterioritat.
Les sol·licituds, d'acord amb el que es disposa anteriorment, s'han de presentar en els registres d'entrada de les seus d'EIGE a València, sítia en el carrer Vinatea, 14, i d'Alacant, en el carrer Girona, 4. Horari registres: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00.
També es podran presentar les sol·licituds en la forma prevista en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
El termini de presentació de candidatures serà de set dies hàbils.
El termini d'inici del còmput serà l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.{del 7 al 15 de Juny de 2017, a.i.}
El procés constarà d'una fase prèvia de preselecció, una fase de selecció que tindrà el caràcter eliminatori, i una entrevista personal.

                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia