martes, 6 de junio de 2017

10 llocs de treball del cos superior tècnic d'investigadors científics, escala: investigador, A1-28-02, sector administració especial, torn d'accés lliure i torn de persones amb diversitat funcional, convocatòria 28/15,

(DOGV núm. 8056 de 06.06.2017) Ref. Base de dades 2017/4857
Bases de la convocatòria
1. Objecte de la convocatoria. 1.1. La present convocatòria té per objecte la selecció de personal, per mitjà del sistema de concurs oposició, per a cobrir 10 llocs de treball del cos superior tècnic d'investigadors científics, A1-28-02, escala: investigador, sector administració especial.
Els 10 llocs de treball corresponen:
Torn d'accés lliure: 9 llocs

Torn de persones amb diversitat funcional: 1 lloc.
1.2. Els 10 llocs del cos superior tècnic d'investigadors científics, A1-28-02, escala investigador, podran correspondre a les especialitats següents:
Modalitat 1:
Investigació en obtenció, millora i conservació de material vegetal 4
Modalitat.2 Investigació en protecció de cultius 3
Modalitat 3:
Investigació en sostenibilitat dels sistemes productius agraris i en producció ramadera 3
2. Condicions generals dels aspirants. 2.1. Per a ser admés a aquestes proves selectives, caldrà complir els requisits següents:
2.1.1. Nacionalitat:
ser espanyol o nacional d'un estat membre de la Unió Europea o nacional d'algun estat a què s'aplique la llibertat de circulació de treballadors. Independentment de la seua nacionalitat, el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'algun dels estats membres de la Unió Europea, i quan així ho preveja el corresponent Tractat, el cònjuge dels nacionals d'algun estat en què s'aplique la llibertat de circulació dels treballadors, sempre que no estiguen separats de dret.
Així mateix i amb les mateixes condicions que els cònjuges, podran participar-hi els descendents i els del seu cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat que visquen a costa seua.
2.1.2. Edat: tindre 16 anys i no haver complit l'edat de jubilació.
2.1.3. Estar en possessió del títol de doctor o doctora en Enginyeria, doctor o doctora en Ciències Experimentals o doctor o doctora en Veterinària o equivalent o complides les condicions per a obtindre'l abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds. Les equivalències dels títols al·legats hauran de justificar-se per l'interessat.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger haurà d'estar-se en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o convalidació, si és el cas.
2.1.4. Acreditar una experiència postdoctoral en l'especialitat o especialitats científiques i tecnològiques per les quals s'opte de, com a mínim, cinc anys per als llocs del cos superior tècnic d'investigadors científics, escala investigador, A1-28-02.
2.1.5. Capacitat: no patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les corresponents funcions.
2.1.6. Habilitació: no haver sigut separada o separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb caràcter ferm per mitjà de procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de qualssevol funcions públiques o d'aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas de personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d'haver sigut acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir.
2.2. Podran optar al torn de persones amb diversitat funcional aquelles persones aspirants que, complint els requisits anteriors, posseïsquen una diversitat funcional de grau igual o superior al 33 % i ho formulen expressament en la sol·licitud de participació seguint les instruccions establides en la base 7.4.2.
2.3. Les condicions per a ser admés a les proves, hauran de reunir-se en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió.
2.4. L'Administració podrà requerir als aspirants que acrediten la veracitat dels requisits exigits per a participar-hi, així com de tots els documents que puguen aportar en aquest procés selectiu. Si els requisits no són acreditats en el termini de 10 dies hàbils següents a la notificació del requeriment, la persona aspirant podrà quedar exclosa del procés selectiu.
3. Persones aspirants amb diversitat funcional3.1. L'òrgan tècnic de selecció establirà, per a les perso. nes amb diversitat funcional que així ho sol·liciten, les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. A aquest efecte, les persones interessades hauran de formular la petició corresponent en la sol·licitud de participació en el present concurs oposició, seguint les instruccions establides en la base 7.4.3.
3.2. Si en el desenvolupament del procés selectiu se susciten dubtes raonables a l'òrgan tècnic de selecció respecte a la compatibilitat funcional d'una persona admesa, podrà demanar el corresponent dictamen de la Comissió Mixta de Discapacitats, i en aquest cas la persona admesa inicialment, podrà participar condicionalment en el procés selectiu, i quedarà en suspens la resolució definitiva sobre l'admissió o exclusió del procés selectiu fins a la recepció del dictamen.
4. Sol·licituds. Els que desitgen prendre part en aquestes proves selectives hauran d'omplir la sol·licitud d'una de les formes següents:
Sol·licitud presencial:
a través del model que figura en l'annex I i que els serà facilitada en les oficines públiques que es detallen en l'annex III o en el portal de l'administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Direcció General de Funció Pública, Oposicions i concursos).
Sol·licitud telemàtica: a través del formulari habilitat en el portal de l'administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, ocupació pública, Descripció: «Cos superior tècnic d'investigadors científics, escala investigador, administració especial, A1-28-02, convocatòria 28/15», tramitar amb certificat).
Cada persona aspirant haurà de presentar una única sol·licitud, inclús en el cas que opte a places de més d'una àrea d'especialització fent constar en el camp 27 del model de sol·licitud, la denominació A1-28-02 investigador.
En l'apartat 38 de la sol·licitud marcaran amb una creu la casella de l'1 al 3 que corresponga, segons l'especialitat a què opten:
38.1 Investigació en obtenció, millora i conservació de material vegetal
38.2 Investigació en protecció de cultius
38.3 Investigació en sostenibilitat dels sistemes productius agraris i en producció ramadera

5. Especialitat dels llocs pels quals s'opta i ordre de preferencia. 5.1. Els que desitgen prendre part en aquestes proves selectives hauran d'omplir l'opció que figura com a model en l'annex II, fent constar la modalitat per la qual es presenta, i adjuntar-la a la sol·licitud junt amb els altres documents que es mencionen en la base 7.
5.2. Les persones aspirants que opten per més d'una especialitat, indicaran també en el mencionat model, annex II, l'ordre de preferència entre aquestes per al supòsit que puga resultar amb puntuació suficient per a superar el procés de selecció per a places de més d'una especialitat. Si es dóna el supòsit mencionat, s'entendrà que opta per la plaça triada amb prioritat i renúncia a la seua participació en les altres.
6. Drets d'examen. 6.1. Els drets d'examen seran de 28,19 euros i s'ingressaran en qualsevol de les entitats bancàries col·laboradores que figuren en la sol·licitud.  ...
7. Presentació de sol·licituds. 7.1. Les sol·licituds seran dirigides a la Direcció General de Funció Pública.
7.2. Les persones aspirants hauran d'acompanyar a la instància el currículum i una declaració jurada dels projectes o programes, contractes o convenis d'investigació en què haja participat l'aspirant, assenyalant, per a cada un d'ells l'organisme finançador, institut o centre d'execució, nom de l'investigador principal del programa o projecte, contracte o conveni, títol del treball, any i mes de començament i finalització d'aquests, així com els treballs i documents acreditatius del contingut del seu corresponent currículum.
7.3. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 7 de juny al 4 de juliol de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia