lunes, 12 de junio de 2017

10 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, metges avaluadors (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria 227).

—Convocar el procés de selecció per proveir 10 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, metges avaluadors (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria 227), de conformitat amb el contingut de les bases específiques que consten en l'annex 1 i següents, i de les bases generals, publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.6.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les bases específiques.
Annex 1
Bases específiques
—1 Places, funcions, perfil professional i temari
1.1 Descripció de les places. Es convoca el procés de selecció per proveir 10 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, metges avaluadors (grup A, subgrup A1), que es distribueixen de la manera següent:
Torn de lliure accés: 10 places, una de les quals correspon al 10% addicional. De les places convocades, dues es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Si no es cobreixen les places reservades, s'acumularan a la resta de places del torn de lliure accés.
En el supòsit que alguna de les persones aspirants que participen per la via de reserva superi les proves i no obtingui plaça per aquest via, i que la seva puntuació sigui superior a l'obtinguda per altres persones aspirants del torn de lliure accés, s'inclourà, pel seu ordre de puntuació, en aquest torn.
...
—2 Requisits de participació
A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació.
Les persones que participin en aquest procés de selecció han d'estar en possessió del títol universitari oficial de grau o llicenciatura en medicina.
2.2 Llengua catalana.
Tenir els coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1) o superior, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
2.3 Llengua castellana.
Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell superior (C2).
Als efectes de l'exempció prevista en el segon paràgraf del punt 5.4 de les bases generals, els documents a què fan referència les lletres a) i b) s'entenen referits a:
a) Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.
b) Estar en possessió del diploma d'espanyol com a llengua estrangera (nivell C2) o equivalent.
També queden exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones participants que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a l'obtenció de la titulació exigida com a requisit d'accés.
...
Annex 4
Tramitació de les sol·licituds, taxa i mitjans de pagament
1. Termini i presentació de les sol·licituds. Les sol·licituds s'han d'adreçar a la directora general de Funció Pública en el termini de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC,{del 13 de juny al 3* de juliol de 2017, a.i.} a través d'un dels canals següents:
a) Telemàtic: a través del web Tràmits gencat, http://web.gencat.cat/ca/tramits/, mitjançant el formulari habilitat amb aquest efecte i seguint les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds tramitades per aquest portal queden registrades automàticament en el Registre general electrònic.
b) Presencial: mitjançant el model de sol·licitud d'admissió a convocatòries de selecció de personal, aprovat per la Resolució GAP/1704/2010, de 28 de maig (DOGC núm. 5643, de 4.6.2010). Les sol·licituds en suport paper es poden obtenir i presentar a l'Oficina de Selecció de Personal (c. Rivadeneyra, 6, 3a planta, 08002 Barcelona), així com a les unitats de registre dels departaments de la Generalitat de Catalunya.
En relació amb la presentació de sol·licituds i de la resta de documentació, si s'escau, són vàlids els registres dels òrgans o oficines que preveuen els articles 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com l'article 25 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, del règim jurídic i del procediment de les administracions públiques de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia