sábado, 10 de junio de 2017

3 beques de pràctiques d’investigació de l’Àrea de Cultura. Diputació Provincial de València

BDNS (Identif.): 349411
EDICTE
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b) i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet dela qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans):
Primer. Beneficiaris. La beca s’adjudicarà per concurs entre les persones aspirants a les mateixes. Els/les sol·licitants hauran de reunir els requisits següents:
1. Posseir la titulació exigida.
2. Haver nascut a partir de l’1 de gener de 1980, inclòs.
3. Tindre la nacionalitat d’un dels Estats membres de la Unió Europea o d’un Estat part en l’Acord sobre el Espai Econòmic Europeu, o tindre la condició d’estranger resident en l’estat espanyol. En cas de títols expedits en l’estranger el sol·licitant ha d’aportar la resolució de convalidació, no bastant el justificant d’haver-la sol·licitat o que la mateixa estiga en tràmit.
4. No haver disfrutat de cap beca de duració superior als 6 mesos concedida per esta Corporació en els últims quatre anys, comptats des de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
5. No estar disfrutant d’una altra beca o ajuda, així com no desenrotllar una activitat regular incompatible durant el període de gaudi de la beca.
6. No estar incurs/a en alguna de les prohibicions assenyalades en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
7. Qualsevol altre requisit contemplat expressament en les bases. L’acreditació dels requisits previstos en els apartats 1 i 2 podrà exigir-se en qualsevol moment del procediment. En particular, el requisit de la nacionalitat o residència s’acreditarà per mitjà de l’aportació de fotocòpia del DNI, o del NIE en vigor.
Els requisits 4, 5 i 6 podran acreditar-se per mitjà de la declaració jurada incorporada al model oficial de sol·licitud. Segon. Objecte. Esta campanya té per objecte la concessió en règim de concurrència competitiva i d’acord amb els principis d’objectivitat i publicitat, de les beques de pràctiques d’investigació la denominació i característiques de les quals es detallen a continuació:
Beca I: a) Denominació: Una beca de pràctiques en didàctica i programes educatius del Museu Valencià d’Etnologia.
b) Objecte: La formació i col·laboració en els projectes educatius del Museu, de producció d’exposicions i de les Barraques de Catarroja.
c) Titulació exigida: Grau o llicenciatura en història, en antropologia social i cultural, o pedagogia o psicopedagogia.
Beca II: a) Denominació: Una beca de pràctiques en la Unitat de Documentació Etnogràfica del Museu Valencià d’Etnologia.
b) Objecte: La formació i col·laboració en el projecte de l’arxiu fotogràfic del Museu Valencià d’Etnologia.
c) Titulació exigida: Grau o llicenciatura en història, en antropologia social i cultural, o en informació i documentació.
Beca III: a) Denominació: Una beca de pràctiques per a la promoció i col·laboració cultural, a desenrotllar en la IAM-CVEI.b) Objecte: La formació i col·laboració en la programació, impuls i avaluació de les activitats culturals en l’àmbit administratiu a realitzar en la IAM-CVEI.
c) Titulació exigida: Grau o llicenciatura Dret, Econòmiques, ADE, Ciències jurídiques de les administracions públiques, o FP Superior en Administració i Finances.
Tercer. Bases reguladores. Les bases reguladores de la concessió de subvencions de la Diputació de València amb destinació a activitats culturals van ser aprovades per Acord del Ple de la Diputació de València de 18 d’abril de 2017, publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 76 de 21 d’abril de 2017.
Quart. Finançament. El finançament del gasto s’imputarà a les següents aplicacions pressupostàries: 1. Aplicació Pressupostària 301.33400.48100 Import: 72.000 €, d’acord amb la distribució següent: Any 2017: 18.000 €
Any 2018: 36.000 €
Any 2019: 18.000 €
2. Aplicació Pressupostària 301.33400.16000 Import: 2.537,28 €, d’acord amb la distribució següent: Any 2017: 634,32 €
Any 2018: 1.268,64 €
Any 2019: 634,32 €
Cinqué. Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província “BOP”.{del 10 al 30 de junio de 2017, a.i.} Les sol·licituds es formalitzaran dirigides al president de la Diputació de València i es realitzaran necessàriament per tramitació electrònica a través del formulari oficial, disponible en el mòdul de tramitació electrònica de la Diputació de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia