domingo, 4 de junio de 2017

ajudes destinades a finançar accions en matèria de recursos humans per a incentivar la investigació i la formació en investigació sanitària, biomèdica i de salut pública per a l'exercici 2017.

BDNS (identif.): 348855.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Beneficiaris. Les entitats que complisquen els requisits establits en l'article 5 de l'Ordre de bases reguladores d'aquesta convocatòria.
Segon. Objecte. Convocar, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, subvencions destinades a finançar accions en matèria de recursos humans per a incentivar la investigació i la formació en investigació sanitària, biomèdica i de salut pública. Aquestes ajudes estan dins de l'àmbit de la investigació sanitària, biomèdica i de salut pública, segons es defineixen en el Programa estatal de promoció del talent i la seua ocupabilitat, del Pla estatal d'investigació científica i tècnica i d'innovació, o documents equivalents que en el futur el substituïsquen.
Tercer. Bases reguladores. Ordre 2/2017, de 28 de febrer, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publicada en el DOGV número 7994, de 7 de març de 2017.
Quart. Quantia. L'import destinat a finançar aquestes ajudes serà de 500.000 euros.
La quantia de les subvencions individuals es determinara segons allò que s'ha descrit en l'article 7 de les bases reguladores.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. Quinze dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 3 al 19* de juny de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia