lunes, 5 de junio de 2017

borses de personal funcionari interí de Policia Local, de les Illes Balears.

https://pbs.twimg.com/profile_images/775276899526438912/GQwe3BRS.jpgESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP) 
Resolució de la presidenta de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) de 22 de maig de 2017 per la qual es convoca el procediment per formar part de les borses de personal funcionari interí de policia local, en aplicació de la disposició transitòria segona del Decret llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears
Número de registre 5628 - Pàgines 16166-16172
Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Versió PDF 
Altres versions: Versió HTML 
Versió RDF
1. Objecte de la convocatòria
1.1. L’objecte d’aquesta convocatòria és constituir, de forma descentralitzada per illes, borses de personal funcionari interí per atendre necessitats urgents de contractació dels ajuntaments de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
1.2. Aquestes borses tenen caràcter subsidiari o supletori per als ajuntaments que hagin exhaurit la seva borsa de treball formada per mitjà del procediment ordinari i no n’hagin creada una altra pel procediment extraordinari, o aquesta també s’hagi exhaurit.
1.3. A aquest procediment s’hi aplicarà la tramitació abreujada en la forma que preveu l’article 4.7 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sempre amb garantia dels principis d’igualtat i de publicitat pel que fa a l’accés a la funció pública, a l’efecte que les persones interessades en tenguin coneixement.
1.4. D’altra banda, atesa les circumstàncies que motiven la convocatòria, amb la finalitat d’afavorir l’ocupació de les destinacions corresponents a l’any 2017, les persones que ja hagin obtingut una destinació com a funcionaris interins o funcionaris de carrera en qualsevol categoria dels cossos de policia local romandran en situació de no disponibles en la borsa.
2. Requisits i condicions de les persones aspirants
2.1. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a. Tenir la nacionalitat espanyola.
b. Tenir 18 anys complerts.
c. Estar en possessió del diploma d’aptitud del curs de formació de la categoria de policia expedit per l’EBAP i amb plena validesa.
d. Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent. En cas de titulacions expedides a l’estranger, s’ha d’aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.
e. No patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic dels descrits en l’annex 5 (quadre d’exclusions mèdiques) del Decret 28/2015, de 30 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.
f. No haver estat separat del servei de cap administració pública per expedient disciplinari, ni estar en situació d’inhabilitació absoluta o especial per a plaça o càrrec públics per resolució judicial.
g. No tenir antecedents penals per delictes dolosos.
h. Comprometre’s a dur armes i, si escau, a utilitzar-les.
i. Estar en possessió del permisos de conducció de les classes A i B.
j. No estar sotmès a cap causa d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent.
2.2. Per participar en aquesta convocatòria, les persones aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, la declaració jurada de complir els requisits que s’exigeixen, de conformitat amb el model que figura en l’annex 3 d’aquesta Resolució.
2.3. L’Administració comprovarà d’ofici els requisits dels aspirants que ja estan en poder de l’Administració.
2.4. La data de referència per complir els requisits exigits és el dia que acaba el termini per presentar sol·licituds.
2.5. Les persones aspirants han de fer constar en la sol·licitud per participar en aquesta convocatòria el seu nivell de coneixements de llengua catalana. Si els aspirants no compleixen el requisit de coneixements de llengua catalana que en cada cas s’exigeixi per a l’ocupació del lloc de treball, no podran ser nomenats funcionaris interins.
3. Sol·licituds i documentació
3.1. Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria s’han de presentar segons el model normalitzat que s’adjunta com a annex 2 d’aquesta Resolució, el qual està a disposició de les persones interessades a la seu de l’EBAP i dels consells insulars de Menorca, Eivissa i Formentera, i també a la pàgina web http://ebap.caib.es. Els aspirants poden optar a totes les illes o a alguna.
3.2. El termini per presentar sol·licituds és de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà que s’hagi publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 2 al 13 de Juny de 2017, a.i.} Les sol·licituds que es registrin fora del termini establert seran excloses i s’arxivaran.
3.3 Les sol·licituds s’han de presentar preferentment en el Registre de l’EBAP o en el dels consells insulars de Menorca, Eivissa i Formentera. Si no es fa així, les sol·licituds es poden presentar en alguna altra de les formes que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
3.4. Les persones aspirants han d’adjuntar a la sol·licitud la documentació que s’indica a continuació:
a. Declaració jurada de complir els requisits que preveu la base segona, el qual s’adjunta com annex 3 d’aquesta Resolució.
b. Resguard acreditatiu del pagament dels drets de participació en el procés selectiu, per un import de 6,89 euros, segellat per l’entitat bancària. Aquest import s’ha d’ingressar mitjançant el document unificat d’ingrés (DUI), que està a disposició de les persones interessades en qualsevol conselleria o en alguna de les entitats bancàries següents:
 «la Caixa»
 BMN Sa Nostra
 BBVA
 Banc de Crèdit Balear
 Banca March
La manca de justificació del pagament de la taxa indicada determinarà l’exclusió de l’aspirant. En cap cas aquest pagament no substitueix el tràmit de presentació de la sol·licitud dins el termini i en la forma que preveu aquesta base.
3.5. Les persones que presentin una sol·licitud per participar en aquesta convocatòria donen el consentiment perquè l’Administració tracti les seves dades personals als efectes que se’n derivin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia