miércoles, 7 de junio de 2017

borses de treball temporal per a l'exercici provisional dels llocs de treball en la CVMC . Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

(DOGV núm. 8056 de 06.06.2017) Ref. Base de dades 2017/4981  
... aquestes contractacions temporals s'han de portar a terme mitjançant una borsa de treball pels mèrits, en la qual, a causa de la necessitat d'agilitat en la posada en marxa, s'ha de valorar com a mèrit diferenciat haver treballat en l'antiga RTVV, l'antiguitat i el fet que s'haguera accedit al lloc mitjançant un procés selectiu.
Primer. Aprovar les bases que regulen la constitució i el funcionament de les borses de treball temporal per a l'exercici provisional dels llocs de treball en la CVMC que s'adjunten com a annex d'aquesta resolució.
Segon. Convocar les borses de treball temporal per a la contractació laboral temporal de les categories professionals següents:
a)
Tècnic/a en comunicació

b) Tècnic/a en gestió web
c) Tècnic/a en màrqueting
d) Tècnic/a publicista
e) Tècnic/a en audiències.
f) Productor/a executiu/a
g) Tècnic/a lingüístic/a
h) Tècnic/a en gestió econòmica i administrativa

i) Tècnic/a de recursos humans

j) Tècnic/a jurídic/a

k) Tècnic/a en telecomunicacions

l) Tècnic/a en informática

m) Tècnic/a d'emissió

n) Operador/a d'equip

o) Operador/a de sistemes informàtics

p) Operador/a electrònic/a

q) Administratiu/iva

r) Auxiliar administratiu/iva de Presidencia

s) Auxiliar Administratiu/iva

Tercer. Convocar les borses de treball temporal per a la contractació laboral temporal de les categories professionals de direcció i direcció de departaments de la CVMC següents:
a)
Direcció del Gabinet Tècnic

b) Direcció de la Secretaria de Presidencia

c) Direcció de la Secretaria

d) Director/a del Departament Econòmic i Contractació

e) Director/a del Departament de Recursos Humans

f) Director/a del Departament Jurídic

g) Director/a del Departament Tecnològic
ANNEX
Bases de la convocatòria
Primera. Qüestions generals. 1. Les borses a què es refereixen aquestes bases estaran integrades pel personal aspirant que reunisca els requisits establits en la base segona, ordenat en cadascuna d'aquestes de la puntuació total més alta a la més baixa.
2. El procés de selecció per a la provisió temporal dels llocs de treball de les diferents categories professionals s'ha de realitzar d'acord amb els principis d'igualtat, mèrit i capacitat, per mitjà del sistema de concurs de mèrits.
3. Per a la provisió temporal dels llocs de direcció i direcció de departaments, a més dels mèrits generals, es realitzarà una entrevista per a valorar la idoneïtat de les persones candidates en relació amb les funcions assignades als llocs.
4. Les persones seleccionades seran contractades d'acord amb la legislació laboral.
5. La inclusió en les borses de treball no garanteix la contractació per part de la CVMC.
Segona. Requisits de les persones aspirants. 1. Per a ser admeses i formar part de les borses les persones aspirants han de complir els requisits següents:
a) Nacionalitat:
tindre la nacionalitat espanyola, ser nacional d'algun dels estats membres de la Unió Europea o d'algun estat a què s'aplique la llibertat de circulació de treballadors. Independentment de la seua nacionalitat, el cònjuge de les persones de nacionalitat espanyola i de les persones nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea i, quan així ho preveja el corresponent tractat, el cònjuge dels nacionals d'algun estat en què s'aplique la llibertat de circulació dels treballadors, sempre que no estiguen separats de dret.
Així mateix, i amb les mateixes condicions que els cònjuges, hi poden participar els descendents, i els del cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat que visquen a costa seua.
També poden participar en aquesta convocatòria les persones estrangeres amb residència legal a Espanya.
b) Edat: haver complit setze anys i no haver arribat a l'edat de jubilació.
c) Titulació: estar en possessió de la titulació exigida per a l'accés a les categories de les borses a les quals s'opte o equivalent, que figura en la llista de llocs de treball de la CVMC, o complir els requisits per a obtenir-la en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació.
En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger, s'ha d'estar en possessió de la credencial que n'acredite l'homologació.
d) Capacitat: posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que calguen per a l'exercici de les funcions o tasques corresponents.
L'acreditació s'ha d'efectuar amb el corresponent certificat mèdic oficial.
e) Habilitació: no trobar-se inhabilitat per sentència ferma, o com a conseqüència d'haver sigut acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Quan es tracte de persones nacionals d'altres estats, no trobar-se inhabilitat, o en situació equivalent, ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu estat l'accés a l'ocupació pública.
d) Complir la resta dels requisits exigits per a cada categoria que figuren en la llista de llocs de treball de la CVMC.
2. Tots els requisits detallats en l'apartat anterior han de reunir-se l'últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's durant tot el procés selectiu. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a arribar a la realització de la contractació.
Cinquena. Sol·licituds, termini i presentació d'instàncies. 1. El termini de presentació de les sol·licituds és de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 7 al 20 de Juny de 2017, a.i.}
2. Les persones aspirants a integrar-se en la borsa han de presentar la sol·licitud exclusivament per via telemàtica, segons model normalitzat, que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat, https://sede.gva.es, han de clicar en l'apartat «Serveis online» i buscar el tràmit de sol·licitud d'ingrés en la borsa dissenyat a l'efecte. En cas de presentació de més d'una sol·licitud per a una mateixa categoria, únicament es tindrà en compte l'última presentada i s'anul·laran les anteriors.



                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia