jueves, 15 de junio de 2017

personal tècnic en comunicació (A2), pel sistema de concurs. Ajuntament de Tarragona 

La consellera delegada de Recursos Humans, en data 1 de juny de 2017, ha acordat la convocatòria i ha aprovat les bases que regiran el procés selectiu lliure per a la selecció personal tècnic en comunicació (grup A, subgrup A2 o nivell salarial III), pel sistema de concurs per a donar cobertura a programes de caràcter temporal, les incidències i baixes de la plantilla, per a cobrir places vacants o substitucions en règim d'interinitat.

CONDICIONS QUE HAURAN DE REUNIR ELS ASPIRANTS
Per prendre part en el concurs oposició són requisits necessaris, entre d'altres:
a) Tenir complerts 16 anys d'edat.
b) Tenir coneixements de nivell de suficiència C1 de llengua catalana (nivell C). Aquests coneixements s'acreditaran documentalment.
c) Estar en possessió de la titulació universitària de diplomatura o el primer cicle complert en ciències de la comunicació (Comunicació Audiovisual, Periodisme o Publicitat i Relacions Públiques), grau en Periodisme, grau en Publicitat i Relacions Públiques, grau en Comunicació Audiovisual o grau en Marqueting i Comunicació Digital. També seran admeses les persones que presentin una llicenciatura en ciències de la comunicació (Comunicació Audiovisual, Periodisme o Publicitat i Relacions Públiques).
TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES
El termini de presentació d'instàncies s'obrirà al dia següent de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria a la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona (https://seu.tarragona.cat), i finalitzarà transcorreguts 10 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 16 al 26* de juny de 2017, a.i.}
Les bases complertes de la referida convocatòria es troben exposades íntegrament a la seu electrònica de la Corporació.
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia