viernes, 3 de noviembre de 2017

1 plaça d'Oficial/a, vacant en la Plantilla de Personal Funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València, pertanyent al Grup de Titulació A2.

http://4.bp.blogspot.com/-NQKjE7RkeKE/U1gfIL0zOlI/AAAAAAAARm4/ftrcAQbMye0/s1600/Bombers+Diputacio+Valencia.pngAnunci del Consorci Provincial de Bombers de València sobre Bases que han de regular el procés selectiu per a la cobertura d'1 plaça d'Oficial/a, vacant en la Plantilla de Personal Funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València, pertanyent al Grup de Titulació A.
ANUNCI
Per Decret de la Presidència Delegada del Consorci Provincial de Bombers de València número 1008 de data 18 d'octubre de 2017, s'ha disposat:
PRIMER.- Aprovar la Convocatòria 2017/OP002 i les Bases que s'adjunten per a la cobertura d'1 plaça de Oficial/a, inclosa en la Plantilla de personal funcionari de carrera d'este Consorci, pertanyent a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Servei d'Extinció d'Incendis i Categoria d'Oficial/a, corresponent a l'Escala d'Inspecció, Grup A, Subgrup A2 de classificació professional, segons el que es disposa en la Llei 7/2011, d'1 d'abril, de la Generalitat Valenciana dels Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Comunitat Valenciana (Llei 7/2011, dels SPEIS).
SEGON.- Remetre la convocatòria i les Bases al Butlletí Oficial de la Província de València per a la seua publicació íntegra, i en extracte al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i Boletín Oficial del Estado. 
-------------------------------
BASES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A LA COBERTURA D'UNA PLAÇA D'OFICIAL/A, VACANT EN LA PLANTILLA DE PERSONAL DEL CONSORCI PER AL SERVEI DE PREVENCIÓ I EXTINCIÓ D'INCENDIS I SALVAMENT DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA.
Base Primera.- Objecte, naturalesa i publicitat.
1.- Objecte. És objecte de les presents Bases regular el procés selectiu per a la cobertura d'una plaça d'Oficial/a, vacant en la plantilla del Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la província de València.
Esta plaça es troba inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'este Consorci de l'any 2016, aprovada mitjançant Decret de la Presidència Delegada del Consorci número 247, de 6 d'abril de 2016.
Al nombre total de places convocades podran addicionar-se mitjançant Decret de la Presidència Delegada les vacants que, si és el cas, es produïsquen fins que concloga el procés selectiu, prèvia inclusió de les mateixes en la corresponent Oferta d'Ocupació Pública.
Les places que s'addicionen a la plaça oferida configuraran el total de places oferides en la present convocatòria, respectant en tot cas l'obligació legal de reservar un terç de la totalitat de les places convocades al Torn de Mobilitat, tal com preveu la Llei 7/2011, d'1 d'abril, de la Generalitat Valenciana, dels Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Comunitat Valenciana (Llei 7/2011, dels SPEIS). A aquests efectes podran presentar-se sol·licituds per a participar en torn de mobilitat, però només es tindran en compte si es produeix ampliació de nombre de places, i per a la cobertura d'un terç del total de les convocades.
2.- Naturalesa i característiques de les places.
Aquesta plaça està inclosa en la plantilla de personal funcionari de carrera d'aquest Consorci, pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Servei d'Extinció d'Incendis, i categoria d'Oficial, corresponent a l'Escala d'Inspecció, Grup A, Subgrup A2 de classificació professional, segons el que disposa la Llei 7/2011, d'1 d'abril, de la Generalitat Valenciana, dels Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Comunitat Valenciana (Llei 7/2011, dels SPEIS).
3.- Publicitat.
Les presents Bases i la corresponent convocatòria es publicaran de forma íntegra en el Butlletí Oficial de la Província, i un extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Boletín Oficial del Estado. En aquests extractes, s'indicarà que les resolucions d'aprovació de les llistes de persones admeses i excloses, i data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició, en el Torn Lliure, i de celebració de la prova de reconeixement mèdic, en el Torn de Mobilitat, si és el cas, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, s'indicarà que les restants publicacions es realitzaran en el Tauler d'Anuncis del Consorci, així com en la pàgina web del mateix, aquesta última a efectes merament informatius.
Base Segona.- Requisits de les persones aspirants.
Les persones que participen en la present convocatòria hauran de posseir els següents requisits en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los fins a la incorporació efectiva i durant l'exercici del lloc de treball mentre es troben en servei actiu, establits amb caràcter general en els articles 23, 25, 26, 30 i concordants de la Llei 7/2011, dels SPEIS, 56 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i 135 del RDL 781/1986, de 18 d'abril, del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local i en la seua aplicació serà necessari:
1.- Persones Aspirants que accedisquen pel Torn Lliure.
a.
Tindre la nacionalitat espanyola o, inclús no tenint-la, estar en algun dels supòsits previstos per la normativa vigent per a l'accés dels nacionals d'altres Estats a llocs de la Funció Pública en les Administracions Públiques. En tot cas serà responsabilitat de la persona interessada acreditar el compliment d'este requisit.
b. Tindre complits 16 anys d'edat i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.
c. Tindre la capacitat funcional i psicofísica suficient per a l'exercici de les funcions assignades als llocs vinculats a la plaça objecte de la convocatòria en la Relació de Llocs de Treball del Consorci.
S'entendrà que no pateix malaltia ni defecte psíquic o físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques quan estiga en condicions de superar els barems psicotècnics i mèdics que es preveuen en aquestes Bases.
d. No haver sigut separat/da per mitjà d'expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver sigut sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
e. Estar en possessió del títol universitari oficial de Grau o equivalent, o en condicions d'obtindre-lo en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds. En tot cas, l'equivalència de titulacions haurà de ser aportada per qui participe en la present convocatòria per mitjà de certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas. En el cas de títols expedits en l'estranger, es requerirà acreditar l'homologació del mateix.
f. Estar en possessió del permís de conduir de la classe B i l'autorització per a conduir vehicles de transport prioritari (BTP) o permís de conduir que ho substituïsca o habilite per a la conducció d'aquest tipus de vehicles, d'acord amb la normativa vigent en la matèria, o en condicions d'obtindre-ho en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
g. Abonar la taxa establida en l'ordenança fiscal per a les proves selectives per a l'ingrés de personal en el Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València.
h. Certificat mèdic. Per a poder participar en este procés i realitzar les proves físiques de la fase d'oposició, les persones candidates del Torn Lliure hauran d'acreditar l'aptitud física amb la presentació d'un certificat mèdic, en imprès oficial i firmat per un/a col·legiat/da en exercici, en el que es faça constar expressament que reuneix les condicions, físiques i sanitàries, necessàries i suficients per a realitzar les proves físiques que figuren especificades en la Base Setena i Annex IV amb la transcripció següent:
"(El senyor/senyora indicar nom, cognoms i NIF de la persona interessada) reuneix les condicions precises per a realitzar les proves físiques indicades en la convocatòria de places d'Oficial/a del Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la província de València de... (indicar data publicació de la convocatòria i de les presentes Bases)".
Aquest certificat mèdic no exclou les comprovacions ulteriors que integren el Reconeixement Mèdic establit. Només tindran validesa els certificats emesos a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.
i. Coneixement de la llengua castellana. Les persones aspirants nacionals d'Estats la llengua oficial dels quals no siga la llengua castellana, als efectes de ser admesos a la convocatòria, hauran d'acreditar posseir els coneixements de la llengua castellana corresponents al diploma d'espanyol Nivell Intermedi (B2) o superior, o estar en condicions d'obtindre-ho en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds, o estar en possessió de certificat acreditatiu d'haver cursat la primària i la secundària o el batxillerat en l'Estat espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia