miércoles, 11 de abril de 2018

1 plaça d'Arquitecte Tècnic i 1 plaça d'Enginyer Tècnic Industrial, per concurs-oposició lliure. Ajuntament d'Estivella (Camp de Morvedre-València)

Resultado de imagen de estivella comarcaAnunci de l'Ajuntament d'Estivella sobre aprovació de les bases i convocatòria que regiran el procés de selecció per cobrir interinament una plaça d'arquitecte tècnic i una plaça d'enginyer tècnic industrial, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure.
ANUNCI
Per Resolució d'Alcaldia núm. 97/2018, de 21 de març de 2018, s'han aprovat les bases especifiques reguladores i la convocatòria del procés selectiu per cobrir interinament una plaça d'Arquitecte Tècnic (mitja jornada) de l'Escala Administració Especial i creació de bolsa de treball, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure.
Tanmateix, per Resolució d'Alcaldia núm. 98/2018, de 21 de març de 2018, s'han aprovat les bases especifiques reguladores i la convocatòria del procés selectiu per cobrir interinament una plaça d'Enginyer Tècnic Industrial (jornada parcial) de l'Escala Administració Especial i creació de bolsa de treball, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure.
Les bases de la convocatòria i els successius anuncis corresponents a aquests procediments es publicaran en el Taulell d'Anuncis de l'Ajuntament d'Estivella i en la pàgina web municipal www.estivella.es, d'acord amb el que estableixen les bases.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació del present anunci al Butlletí Oficial de la Província.[València - 11 de Abril de 2018 - BOP 69]{del 12 al 25 d'abril de 2018, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia