martes, 10 de abril de 2018

borsa de treball de 15 Peons d'Oficis Múltiples. Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa-València)

Resultado de imagen de sueca comarca- Anunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca sobre creació d'una borsa de treball per a la contractació laboral temporal de 15 peons d'oficis múltiples.
ANUNCI
La Junta de Govern Local en sessió extraordinària i urgent celebrada el dia dotze de març de dos mil díhuit, per unanimitat, va aprovar les bases següents:
CONVOCATÒRIA I BASES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE 15 PEONS D'OFICIS MÚLTIPLES
PRIMERA.- És objecte de la present convocatòria la creació d'una Borsa de Treball per a la contractació laboral temporal de 15 Peons d'Oficis Múltiples, vacants en la plantilla de personal vigent i entrarà en vigor quan finalitze tot el procés selectiu, i quedarà anul·lada qualsevol que hi haguera amb anterioritat. La present convocatòria tindrà una vigència de dos anys, 2018 i 2019, ambdós inclosos
SEGONA.- La selecció s'efectuarà pel procediment de concurs-oposició, i es farà pública a través d'anuncis en el Tauler d'Edictes i publicació en el BOPV.
TERCERA.- Les instàncies es dirigiran a la Sra. alcaldessa-presidenta de la corporació, i es presentaran en el Departament d'Informació i Atenció Ciutadana (DIAC), en horari de 8 a 14 hores o en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 5 dies hàbils comptadors des de l'endemà a la publicació d'estes bases en el Butlletí Oficial de la Província de València [Martes, 10 de Abril de 2018 - BOP 68].{de l' 11 al 17 d'abril de 2018, a.i.} Als efectes previstos en esta base, no es consideraran com a dies hàbils els dissabtes, els diumenges i els declarats festius, ja que segons l'art. 30.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estos queden exclosos del còmput de terminis.
Els aspirants hauran de fer constar en la seua instància que reunixen, els requisits següents:
a)
Ser espanyol/a o membre d'un país de la CEE. i tindre complits setze anys i no excedir, si es el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Per a accedir a esta plaça, en el que el grup no està previst en l'art.76 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, no s'exigix estar en possessió de cap de les titulacions previstes en el sistema educatiu, classificat segons la Disposició Addicional Sèptima del referit Estatut com altres Agrupacions Professionals sense requisit de titulació.
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents tasques.
d) No haver sigut separat/da per mitjà d'expedient disciplinari del servici a l'Estat, comunitats autònomes o entitats locals, ni trobar-se inhabilitat/a per a l'exercici de funcions públiques.
e) No estar incurs/a en causa vigent d'incapacitat o incompatibilitat.
QUARTA.- La selecció com indica la base segona es realitzarà pel procediment de concurs-oposició, ...  www.sueca.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia