lunes, 16 de julio de 2018

1 plaça de Tècnic/a d'Administració General. Ajuntament del Vendrell (Tarragona)

Resultado de imagen de el vendrell localitzacioAjuntament del Vendrell  ANUNCIO sobre convocatòria del procés selectiu per a la provisió, amb caràcter interí, d'una plaça de tècnic/a d'administració general. 
“Primer.- Aprovar la convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, per a la provisió de forma interina d'un lloc vacant amb reserva de plaça de tècnic/a d'administració general, pertanyent a l'escala d'administració general, subgrup de classificació A1 i complement de destí 25, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament del Vendrell, i la creació d'una borsa de treball.
Segon.- Aprovar les bases reguladores de l'esmentat procés de selecció i disposar-ne la tramitació d'urgència, d'acord amb l'art. 50 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Tercer.- Publicar les bases íntegres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i donar-ne publicitat de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al tauler d'anuncis de la Corporació i al web muni cipal www.elvendrell.net.”
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ, PER A LA PROVISIÓ, AMB CARÀCTER INTERÍ, D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A D'ADMINISTRACIÓ GENERAL EN SITUACIÓ DE VACANT TEMPORAL AMB RESERVA DE LLOC DE TREBALL DEL TITULAR, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL FUNCIONARI DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL, I LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL.
Primera. Objecte de la convocatòria. Les bases regularan el procés selectiu, mitjançant un concurs oposició d'accés lliure, per a la provisió temporal sota la modalitat d'interinitat, d'un lloc vacant amb reserva de plaça de tècnic/a d'administració general, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala tècnica superior, subgrup de classificació A1 i complement de destí 25, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament del Vendrell, d'acord amb allò establert en l'article 10 del text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.
Així mateix s'establirà una borsa de treball per a cobrir possibles substitucions, vacants sobrevingudes o necessitats de personal amb el mateix perfil professional.
Al procés selectiu, li és d'aplicació el procediment de tramitació d'urgència, i es regirà, a més, per les bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
La plaça convocada tindrà una jornada de treball de 37,5 hores de mitjana en còmput setmanal (100% de la jornada ordinària), i estarà dotada amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la legislació vigent (complement específic: 823,88€/mes).
Segona. Requisits dels aspirants. Els aspirants hauran de reunir, a més dels previstos a la base tercera de les Bases generals, els requisits específics següents:
a) Estar en possessió del títol de llicenciatura o grau en Dret, Ciències polítiques i de l'administració, Sociologia, Administració i direcció d'empreses, Econòmiques, Ciències empresarials, Ciències actuarials i financeres, o en condicions d'obtenir-los en la data de finalització del termini d'admissió d'instàncies.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, han d'estar acompanyades de l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.
b) Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat C1) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 52/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix es d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
Tercera. Presentació d'instàncies. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC [Número 7663, de 13/07/2018], i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web muni cipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre gene ral de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-pública
També es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En el supòsit que l'aspirant es dirigeixi a qualsevol òrgan d'administració pública a presentar la seva sol·licitud i documentació, ho haurà de comunicar immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases Generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 37,31€ i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud. Aquest pagament es podrà efectuar presencialment a les dependències del Servei d'Atenció al Ciutadà o mitjançant transferència bancària al compte de Caixabank ES98 2100 2726 7502 0005 4810 de l'Ajuntament del Vendrell, indicant nom i cognom de l'aspirant.
Amb la formalització i presentació de la instància corresponent per prendre part en la convocatòria els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que es derivin de la gestió i tramitació del procés selectiu, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Igualment, la formalització de la sol·licitud implica l'acceptació i coneixement del contingut d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia