lunes, 16 de julio de 2018

borsa de treball en les places d'Arquitectes Superiors. Ajuntament de Xirivella (Horta Sud-València)

Resultado de imagen de comarca xirivella- Anuncio del Ayuntamiento de Xirivella sobre bases específicas para la constitución de bolsa de trabajo de arquitectos superiores.
ANUNCI
Mitjançant el present edicte es fa públic l'extracte de la Resolució de la Regidoria delegada de Personal i Seguretat, núm. 1389/2018, de 26 de juny 2018, per la qual s'aproven les bases específiques de la convocatòria per a la creació de la borsa de treball en les places d'Arquitectes Superiors.
"BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL PER COBRIR VACANTS, i COBERTURES TEMPORALS.
Primera.- Estes bases es regiran per les bases generals de la borsa de treball aprovades per la Resolució 1634/2017, de data 1 d'agost, publicades en DOGV 8115 de data 29 d'agost del 2017, i en el que no regule, per les bases generals de selecció i provisió en propietat de les places de personal funcionari vacants en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella aprovades per acord plenari de data 18/12/2003, amb les modificacions puntuals de determinats aspectes en posteriors acords plenaris de data 15/04/2004, publicades en BOP 121, de data, 22 de maig del 2004; modificació de data 16/09/2004, publicades en BOP 290, de data 6/12/2004, modificació de data 29/22/2007, publicada en BOP 61, de data 12/03/2008, modificació de data 28 de març de 2013, punt 3.5, publicat en BOP 90, de data 17 d'abril de 2013, i la resta de normativa aplicable.
Segona.- Les borses que s'han de constituir seran dos, segons detall:
BORSA DE TREBALL D'ARQUITECTE SUPERIOR GRUP A1 AFECTA A DIVERSITAT FUNCIONAL I SENSE DIVERSITAT FUNCIONAL.
CLASSIFICACIÓ: Escala administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1.
Tercera.- Requisits.- Les persones aspirants hauran de reunir, a més dels requisits generals establits en les base tercera de les bases generals de la borsa de treball, els requisits següents:
c) Perfil Lingüístic:
Certificat de coneixement de nivell mitjà de valencià, expedit per la JQCV o equivalent. En el cas que les persones aspirants no tinguen el certificat abans de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, hauran de realitzar la prova establida en la fase prèvia.
d) Titulació:
- Els corresponents a, Títol de graó Arquitectura Superior o equivalent.
Quarta.- Llistat de persones admeses: A més del que estableix la base quarta de les bases generals de la borsa de treball, hauran d'adjuntar a l'instancia:
Resguard d'haver abonat la taxa per drets d'examen que, d'acord amb l'ordenança aprovada per l'Ajuntament, serà de 35€, o la que resulte després d'aplicar les bonificacions acordades en l'ordenança fiscal de drets d'examen. BOP núm. 250 30/12/2016 i pàgina WEB de l'Ajuntament.
Les instàncies es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de DEU (10) DIES NATURALS, comptadors a partir de l'endemà a la publicació en el BOP {del 14 al 23 de juliol de 2018, a.i.} de les presents bases. Les bases es publicaran, a més, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina web, i en les oficines d'Informació Municipal, degudament coordinades pel Gabinet d'Informació.
La convocatòria del primer examen i els successius anuncis del tribunal de selecció es publicaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina Web.
c) El personal funcionari de carrera d'aquest Ajuntament que forme part d'aquesta borsa el nomenament, si pertoca, es realitzarà pel sistema de millora d'ocupació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia