lunes, 23 de julio de 2018

"33 Edición Mostra de Valencia. Cinema del Mediterràni". Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals

Resultado de imagen de Mostra de Valencia Cinema del Mediterràni ajuntament de valènciaMostra de València i Iniciatives Audiovisuals. Anunci de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals sobre convocatòria "33 Edició Mostra de València. Cinema del Mediterràni. BDNS (Identif.): 407737.
ANUNCI
De conformitat amb el que preveuen els articles17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.pap.minhap.gov.es/bdnstrans/index):
 Primer.- Participants. Poden optar a participar en la Secció Oficial els llargmetratges de ficció produïts o coproduïts en qualsevol dels països compresos en l´àmbit de la Mostra realitzats amb posterioritat a l´ú de gener del 2017 i que no hagen estat estrenats en sales públiques, DVD, vídeo, TV o plataformes de vídeo sota demanda a l´estat espanyol ni hagen participat en cap festival de cinema espanyol abans o durant la celebració de la 33 Mostra de València. Cimema del Mediterrani. És a dir, que garantisquen l´estrena espanyola a la Mostra.
Segon.- Finalitat. El foment d'activitats culturals i en particular exhibir i promocionar el cinema de la conca mediterrània, com a marc de referència geogràfic i cultural, a través de convocatòria de la 33 Edició de la "Mostra de València. Cinema del Mediterrani" que tindrà lloc del 18 al 28 d'octubre de 2018 a la ciutat de València.
Tercer.- Bases reguladores. Es regirá pel que disposa la Llei 38/2003, de 17 de novmebre, General de Subvencions, pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual es regula el Reglament de la Llei General de Subvencions i per la disposició adicional segona de l´Ordenança General de Subvencions de l´Ajuntament de València i els seus Organismos Públics, així com allò que s´ha arreplegat en la pròpia convocatòria.
Quart.- Premis. El premi Palmera d´Or està dotat amb 25.000,00 euros. A més hi haurà altres premis que s´atorgaran entre les pel·licules participants en la Secció Oficial sense dotació económica.
Quint.- Termini. Fins al 31 d´agost del 2018. La inscripció no implica la participació de les pel·licules en la Secció Oficial de la Mostra, si no superen el procés de selecció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia