jueves, 19 de julio de 2018

Concurs de Curts Visiona"T" o Imagin"T", Vila de Biar. Ajuntament de Biar.

... convocatoria del concurso de cortometrajes “VSIONA´T O IMAGINA´T”, organizado con el fin de promover la cultura a través de las nuevas tecnologías.
 Se publican a continuación las bases del concurso:
 “BASES CONCURS DE CURTS VISIONA’T O IMAGINA’T VILA DE BIAR
 1. PARTICIPANTS. Podran participar totes les persones nascudes o residents a Espanya, amb edats compreses entre els 12 i els 99 anys, totes dues inclusivament, a data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
2. CONDICIONS GENERALS. Els treballs que es presenten han de ser originals, i propietat de l'autor o l’autora i produïdes íntegrament durant els anys 2017-2018. La tècnica d'execució és lliure. El format original de filmació és lliure.
 No seran admesos a concurs aquells treballs que inciten o fomenten la violència, la discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. 
Totes les obres s'han de basar obligatòriament en un dels temes proposats: 
·La Diversitat.
 Els treballs han de tenir una durada màxima de 5 minuts (inclosos capçalera i títols de crèdit).
 S'admetran més d'un curtmetratge per autor/-s o autora/-es.
 La llengua vehicular dels curts serà el valencià.
3. PREMIS. S'atorgaran els següents premis i dotacions:
 • -Gran Premi VISIONA´T de Biar, al millor curtmetratge: dotat amb 500 €
• -Premi #BiarCultural, al segon millor curtmetratge: Dotat amb 250 € 
• -Premi JOVENT, al millor curtmetratge d’autoria compresa entre els 12 i els 18 anys 200 € 
• -Premi ACTUA: A la millor interpretació, dotat amb 150 € 
• -Premi IGUALTAT: al millor curt en defensa de la igualtat 100 €. 
• -Premi del Públic: Sense dotació econòmica.
Un mateix curtmetratge no podrà obtenir més d'un premi, excepte el Premi d'Igualtat que serà compatible amb qualsevol altre premi.
En cas que el premi corresponga a un curt amb més d'un autor o autora, es repartirà proporcionalment entre els autors o autores. Igualment, si el Premi Visiona’t recau en un Curtmetratge amb autoria compresa entre els 12 i els 18 anys, el Premi Jovent quedarà desert.
A aquestes quantitats se'ls aplicarà les retencions tributàries que corresponguen legalment.
Els treballs premiats seran cedits pels seus autors/as a l'Ajuntament de Biar, qui es reserva el dret de divulgar-los o difondre'ls públicament i reproduir-los, en part o íntegrament, sense que per açò, els autors o les autores, als qui se'ls reconeix la propietat intel·lectual dels seus treballs, reporten dret algun. La participació en aquest concurs implica aquesta cessió, sense necessitat d'autorització posterior.
4. PRESENTACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ. El termini d'inscripció començarà des de la publicació de les bases del concurs i finalitzarà el dia 29 de juliol de 2018, tots dos inclusivament. El tràmit detallat de la convocatòria serà publicat en la web municipal (www.biar.es)  Les persones interessades a participar en aquest concurs hauran d'enviar l’obra mitjançant algun sistema d’enviament d'arxius en línia (Wetransfer, Yousendit, Dropbox…) al correu cultura@biar.es . Els format dels arxius pot ser mp4 o .mov o .avi. etc. A més a més al correu hauran d’indicar :
En l'assumpte del correu electrònic:
CONCURS DE CURTMETRATGES 2018 – TÍTOL DEL CURTMETRATGE
En el cos del correu electrònic:
 - Títol complet del curtmetratge indicant si fóra el cas (un o varis):
 Documents adjunts: 
- PDF adjunt amb les dades de contacte. 
No s'admetrà la recepció de documents en arxius comprimits.
En el cas que una persona presente dos o més curtmetratges, amb la mateixa autoria, caldrà que s’envien de forma individualitzada (1 correu electrònic per a cada curtmetratge).
Després de la recepció del correu electrònic per a participar en el present concurs, es remetrà a les persones interessades un correu de contestació que acreditarà únicament la data de recepció de la seua sol·licitud, sense que aquesta contestació acredite la correcta presentació de la mateixa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia