lunes, 16 de julio de 2018

borsa d'ocupació d'especialitat de peó d'oficis i de vigilant. Ajuntament de Rafelcofer (La Safor-València)

Resultado de imagen de Rafelcofer la saforAnunci de l'Ajuntament de Rafelcofer sobre aprovació de les bases i la convocatòria de selecció d'una borsa d'ocupació d'especialitat de peó d'oficis i de vigilant.
ANUNCI
Per Resolució d'Alcaldia de data 28 de juny de 2018, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació per a posteriors contractacions laborals temporals per al grup professional 10, dins de l'especialitat de peó d'oficis i de vigilant.
En la pàgina web municipal www.rafelcofer.es i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament així com a la seu electrònica rafelcofer.sedelectronica.es apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball per a posteriors contractacions laborals temporals per al grup professional 10, dins de l'especialitat de peó d'oficis i de vigilant, en els termes en què figuren en l'expedient.
El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província. {del 17 al 30 de juliol de 2018, a.i.}
Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia