viernes, 27 de julio de 2018

Borsa de treball d'Assessor/a Jurídic/a (A1). Ajuntament de Cocentaina. (El Comtat-Alacant)

Resultado de imagen de cocentaina comtatAjuntament de Cocentaina. BORSA DE TREBALL ASSESSOR/A JURÍDIC/A
La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària del dia 19/07/2018 va adoptar, entre d'altres, l'acord següent:
Primer. Aprovar les bases per a la creació d'una nova borsa de treball de ASSESSOR/A JURÍDIC/A PER A SERVEIS SOCIALS que s'adjunten com a annex a aquest acord.
Segon. D'acord amb les bases aprovades, aquestes es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. Una vegada publicades, per part de l'Alcaldia s'efectuarà la corresponent convocatòria pública, que es publicarà segons disposen les esmentades bases. 
ANNEX
BASES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'ASSESSOR/A JURÍDIC/A PER A SERVEIS SOCIALS DE L'AJUNTAMENT DE COCENTAINA.
Primera.- De l'objecte de la convocatòria. 1.- És l'objecte de la present convocatòria la creació d'una borsa de treball d'ASSESSOR/A JURÍDIC/A (grup A subgrup A1) per a futures contractacions, segons les necessitats de l'Ajuntament, amb caràcter de personal laboral de durada determinada.
2.- Les bases de la present convocatòria es publicaran en el tauler d'edictes de la Casa Consistorial, en la seu electrònica municipal i en el BOP d'Alacant.[Nº 143 de 27/07/2018]
Tant la convocatòria com la resta d'anuncis es publicaran en el tauler d'edictes de la Casa Consistorial i en la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es).
A efectes informatius, tant les bases com la convocatòria i tots els anuncis referents a
aquest procés es publicaran també en la pàgina web municipal (www.cocentaina.es) en l'apartat serveis municipals/oposicions i borses de treball.
3.- Les funcions a desenvolupar seran les pròpies d'Assessor/a Jurídic/a, sent les tasques més significatives les següents: informació, orientació i assessorament, tant d'usuaris de serveis socials com a la direcció del servei, els/les diferents professionals que integren el departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Cocentaina i a altres departaments o àrees del mateix que ho puguen necessitar.
No obstant l'anterior, aquest ajuntament en podrà assignar unes altres que considere necessàries d'acord amb la seua potestat d'organització i direcció dels serveis públics.
Segona.- De les condicions de les persones aspirants. 1.- Per a participar en aquesta borsa de treball és necessari:
a)
Tindre nacionalitat espanyola o ser ciutadà de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats en els quals siga aplicable la lliure circulació de persones treballadores, per ser llocs de treball de caràcter laboral; a més dels anteriors, podran participar les altres persones estrangeres que tinguen la seua residència legal a Espanya i que disposen de documentació acreditativa de l'autorització per a accedir sense limitacions al mercat laboral, tot això en els termes previstos en l'art. 57 del RD Legislatiu 5/2015, Text Refós Estatut Bàsic de l'Empleat públic.
b) Tindre complits 16 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de Llicenciat o Graduat en Dret o equivalent o en condicions d'obtindre’l en la data que finalitza el termini de presentació d'instàncies.
En tot cas, l'equivalència s'ha d’aportar per les persones aspirants mitjançant la certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, s'haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
d) No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca el normal acompliment de les seues funcions.
Les persones que tinguen la condició de discapacitats, han d'acreditar l'aptitud per a l'exercici de les funcions corresponents a les places objecte d’aquesta convocatòria mitjançant dictamen expedit per un equip interprofessional competent. En cap altre, cas no podran ser admeses a aquesta borsa de treball. Tot això segons el que s'estableix en l'article 37 del RD Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seua inclusió social.
e) No haver sigut separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitada per a l'exercici de funcions públiques.
f) No estar afectada per cap incompatibilitat o incapacitat per a prestar serveis en aquesta Administració Pública de conformitat amb el que s'estableix en les lleis.
Tercera.- De les sol·licituds. 1.- Les sol·licituds per a prendre part en aquest concurs es dirigiran a l’Alcaldia- Presidència de la Corporació i es pot utilitzar el model d'instància que figura en l'annex 2, que es facilitarà a les persones interessades que així ho desitgen a l'oficina d'informació i registre d'aquest Ajuntament, situada a la plaça de la Vila, 1 i en la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es) en l'apartat CIUTADANS – OCUPACIÓ.
2.- La presentació de sol·licituds ha d'efectuar-se en el Registre General de l'Ajuntament de Cocentaina (SIC o registre electrònic) en el termini de 10 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el tauler d'anuncis de la Corporació i l'apartat Tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es).    ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia