viernes, 29 de abril de 2011

2 porter mantenidor, 2 técnic en salvament aquàtic, 4 monitor de natació. (temporals) per a la Piscina Municipal. Ajuntament de Muro d' Alcoi.

Ajuntament de Muro d' Alcoi.
Bases Específiques per a la provisió en Règim Laboral Temporal, de dues places de porter mantenidor, dues places de técnic en salvament aquàtic i quatre places de monitor de natació de la piscina municipal, vacants a la Plantilla de Personal Laboral d’aquest Ajuntament, a cobrir mitjançant concurs, que a continuació es transcriuen:
«BASES ESPECIFIQUES PER A LA PROVISIÓ DE DUES ( 2 ) PLACES DE PORTER MANTENIDOR DE LA PISCINA MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL, MITJANÇANT CONCURS».
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal de dues places de porter mantenidor per al funcionament de la Piscina Municipal, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació.
SEGONA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats a què s’aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes que preveu la llei estatal que regula aquesta matèria.
b) Tenir complits 16 anys i no excedir l’edat de jubilació forçosa per a la funció pública.
c) Estar en possessió del certificat d’estudis primaris o equivalent.
d) No patir malaltia o defecte físic o psíquic algun que siga incompatible o que impossibilite l’exercici de les funcions.
e) No estar separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració Pública o estar pendent de la resolució d’algun expedient en aquest sentit. Així mateix, no haurà de trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
f) No trobar-se en cap de les causes d’incapacitat específica d’acord amb la normativa vigent.
La titulació i experiència professional s’acreditarà mitjançant l’expedició dels títols i certificats corresponents, expedits per l’autoritat competent. Aquesta autoritat podrà declarar l’equivalència dels títols.
Tots els requisits hauran d’estar complits en l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés selectiu. En aquest sentit es podran efectuar les comprovacions oportunes fins la signatura del contracte laboral corresponent.
...
«BASES ESPECIFIQUES PER A LA PROVISIÓ DE DUES ( 2 ) PLACES DE TÈCNIC EN SALVAMENT AQUÀTIC PER A LA PISCINA MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL, MITJANÇANT CONCURS».
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal de dues places de tècnic en salvament aquàtic per al funcionament de la Piscina Municipal, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació.
SEGONA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
c) Estar en possessió del títol de Tècnic Superior en Salvament Aquàtic o la titulació que legalment l’habilite.
...
«BASES ESPECIFIQUES PER A LA PROVISIÓ DE QUATRE ( 4 ) PLACES DE MONITOR DE NATACIÓ PER A LA PISCINA MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL, MITJANÇANT CONCURS».
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal de quatre places de monitor/a de natació per al funcionament de la Piscina Municipal, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació.
SEGONA.- REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
c) Estar en possession del títol de Monitor de Natació o la titulació que legalment l’habilite.
*-*-*-*
QUARTA.- SOL·LICITUDS I ADMISSIÓ D’ASPIRANTS. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit i amb model que es facilitarà pel Departament de Recursos Humans i mitjançant la pàgina web d’aquest Ajuntament
( www.vilademuro.net ) en el termini de deu dies hàbils a comptar des del següent al dia en que es publique l’extracte d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Provincia d’Alacant.{del 30 de abril al 12 de mayo de 2011, a.i.}
Les sol·licituds aniran dirigides a l’Alcaldia-Presidència d’aquest Ajuntament i es presentaran al Registre General, o en la forma determinada per l’Art.-38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
A la mateixa s’adjuntarà fotocòpia del DNI, de la titulació requerida, així com els documents justificatius dels mèrits que hagen de ser valorats, tot degudament compulsat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia