viernes, 24 de marzo de 2017

1 plaça d'ajudant de serveis múltiples - 1 plaça d'auxiliar administratiu  Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit (Girona)

Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit ANUNCI sobre aprovació de les bases i convocatòries de diversos processos selectius.
En el Butlletí Oficial de la Província de Girona número 53 de data 16 de març de 2017, s'han publicat íntegrament les bases que hauran de regir els següents processos selectius de l'Entitat municipal descentralitzada de l'Estartit:

- Una plaça d'ajudant de serveis múltiples
- Una plaça d'auxiliar administratiu

El termini de presentació d'instàncies i sol·licituds per participar en els processos selectius serà de 20 dies naturals comptats des del següent a aquell en què aparegui publicat aquest anunci de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 25 de març al 13 d'abril de 2017, a.i}
Els successius anuncis relacionats amb aquestes convocatòries es publicaran únicament a la pàgina web (www.emdlestartit.cat) i en el Tauler d'anuncis de la corporació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia