miércoles, 29 de marzo de 2017

ajudes per a Certificat d’R+D+i (CERTIFICA-CV) a càrrec del pressupost de l’exercici 2017. Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

1. Objecte de la resolució 1. L’objecte d’aquesta resolució és convocar la concessió per l’Ins- titut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de subvencions vinculades a projectes de Certificat d’R+D+i (CERTIFICA-CV) a càrrec del pressupost de l’exercici 2017. 
2. Les bases reguladores d’aquesta convocatòria són les aprovades per l’Ordre 27/2016, de 25 de novembre, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes en matèria d’R+D i innovació empresarial per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) núm. 7927, de 29 de novembre de 2016; en les dites bases s’estableixen les condicions de les ajudes en allò no previst en aquesta convocatòria.  
3. Per mitjà de la present resolució es recolzarà el desenvolupament de projectes alineats amb l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent de la Comunitat Valenciana (RIS3 CV). Per la seua mateixa naturalesa, tots els projectes s’enquadren en la mesura de «Suport a accions complementàries de foment de la R+D+i». 2. Beneficiaris 1. Podran sol·licitar aquestes ajudes les pimes amb seu social o establiment de producció ubicat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació, que no incórreguen en cap de les prohibicions que s’estableixen en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, i que complisquen la resta de requisits establits en els articles 4 i 43 de les bases reguladores. 
6. Termini i forma de presentació de les sol·licituds 1. La presentació de les sol·licituds s’ajustarà al que estableix l’article 5 de les bases reguladores. 
2. El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 6 d’abril de 2017 i finalitzarà el 16 de maig de 2017 a les 24 hores. 
3. La tramitació del procediment serà telemàtica. La presentació telemàtica requerirà que el sol·licitant dispose de firma electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat, bé amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós emesos per l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana, DNI electrònic, certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, així com els certificats reconeguts en la llista de confiança de prestadors de serveis de certificació establits a Espanya, publicat en la seu electrònica del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. La sol·licitud es presentarà en el Registre Telemàtic d’IVACE accessible a través de la pàgina web http://www.ivace.es .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia