viernes, 24 de marzo de 2017

XX Mostra de Cinema Jove d' Elx, 2017. Ajuntament d' Elx.

BDNS(Identif.):339412
D'acord amb allò que es preveu a la Llei General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Descripció de la Convocatoria: Acord de la Junta de Govern Local del dia 17 de març de 2017 pel qual s'aprova la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, de la XX Mostra de Cinema Jove d’Elx.
Beneficiaris: Podran participar en aquest certamen els/les productors/es i realitzadors/es tant espanyols/es com estrangers/es, amb residència legal a Espanya, i que en la data de finalització del termini d'inscripció, 7 d'abril de 2017, tinguen entre 14 i 35 anys.
Objecte: L'objecte d’aquesta convocatòria és premiar els curtmetratges presentats en règim de concurrència competitiva. Les produccions hauran d'haver sigut filmades originàriament en format vídeo i es presentaran en format DVD vídeo o a través de la plataforma Clickforfestivals. El tema serà lliure, amb una durada màxima de 15 minuts (incloent-hi títols de crèdit).
Bases reguladores: Bases d'execució del pressuposat exercici 2017 publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant del 13 de gener de 2017. Quantia: 3.700 €.
Tots els premis estaran subjectes a les retencions de l'IRPF previstes per llei.
Termini de Presentació: El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 7 d'abril de 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia