jueves, 23 de marzo de 2017

III Concurs Lúdic "De Sol a Sol" - Fira 2017. Ajuntament de Cocentaina.

Resultado de imagen de III Edició de “FIRA I FESTA – SOL A SOL”.
Ajuntament de Cocentaina
La Junta de Govern Local de Cocentaina, va adoptar en sessió ordinària celebrada el quinze de març de dos mil dèsset, acord d’aprovació de les BASES DEL CONCURS DE SOL A SOL – FIRA 2017, les quals es transcriuen a continuació d’acord amb allò disposat en l’art. 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
BASES PARTICIPACIÓ – III CONCURS LÚDIC “SOL A SOL” FIRA DE TOTS SANTS 2017
1. PARTICIPANTS El concurs va adreçat a aquells artistes professionals o aficionats, tant grups com artistes individuals que s’emmarquen dintre d’alguna de les següents modalitats:
a. MÚSICA
b. DANSA / BALL
c. HUMOR / MONÒLEGS / MÀGIA
Els participants es classificaran en dues categories*:
1. Categoria infantil (menors de 16 anys)**
2. Categoria sènior (majors de 16 anys) *
En el supost que els grups estiguen formats per persones majors i menors de 16 anys, participarà a la categoria corresponent a la majoria dels membres del grup.
**Només per a les modalitats de música i dança/ball. Cada grup/artista deurà de disposar de les distintes necessitats per a les seves actuacions: instruments, vestuaris, accessoris, etc.
L’organització es compromet a posar a disposició dels grups/artistes un equip de so e il·luminació. En el cas de la categoria musical, la bateria i els amplificadors de guitarres i baix els posaran els grups/artistes que actuen el mateix dia.  Es necessitarà un mínim de 3 grups o artistes per a crear una modalitat/categoria de les anteriorment esmentades, declarant-se deserta si no s’arriba a aquest mínim.  
Es preveu realitzar un reportatge fotogràfic i audiovisual de la fase final, per futures accions promocionals del concurs.
Els grups i solistes es comprometen a autoritzar aquestes accions que es llicenciaran a través de Creative Commons. Així mateix, els artistes garantiran que es troben en possessió dels drets d’interpretació i/o auditoria i concediran permís a l’organització per reproduir-los.  
2. INSCRIPCIÓ Les inscripcions s’adreçaran a l’Ajuntament de Cocentaina en el període comprès entre l’endemà de la publicació d’aquestes bases i convocatòria al BOP d’Alacant i el 30 setembre de 2017.
La sol·licitud d’inscripció es podrà trobar a: www.cocentaina.es / www.turismococentaina.com 
- Les inscripcions es podran realitzar:
a. Personalment al SIC – Registre d’Entrada, plaça la Vila, 1. 03820 Cocentaina (Alacant).  Horari d’atenció de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.
b. Per correu postal a la direcció: Plaça la Vila, 1. 03820 Cocentaina (Alacant). (A l’atenció del SIC – Registre d’Entrada).
c. Si disposen de firma electrònica, també podran inscriure’s a la pagina web: www.cocentaina.es – Seu electrònica – Instància general.
• Els grups/artistes hauran d’acompanyar la sol·licitud d’inscripció amb:
-. Fotocopia del DNI de l’artista o de cadascú dels membres del grup.
-. La biografia del grup/artista.
-. Una mostra en format digital, o enllaç a Internet (link) on es mostren les seves aptituds i capacitats. 
Data límit de presentació de les sol·licituds: 30 de setembre de 2017
El Departament de Fira elegirà el nombre de participants convenient en funció dels dies de duració de cada edició de Fira. Posteriorment, es comunicarà al grups/artistes la seva participació en la
III Edició del “FIRA I FESTA – SOL A SOL”. 
Els grups/artistes que necessiten més informació o aclarir qualsevol dubte podran enviar un mail a info@firadecocentaina.org.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia