miércoles, 22 de marzo de 2017

Bases 3 places (2 d’oficial/a de vies i obres i 1 de conductor ajudant de vies i obres), Subgrup C2, de l’Ajuntament de Silla (Horta Sud-València)

ANUNCI L’Ajuntament de Silla, per acord de la Junta de Govern Local, de 3 de març de 2017, va aprovar les bases i la convocatòria per a la cobertura de 2 oficials/es de vies i obres i 1 conductor/a ajudant de vies i obres; les quals es reprodueixen a continuació: 
BASES PER A LA CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA DE TRES PLACES ( 2 OFICIALS/ES DE VIES I OBRES I 1 CONDUCTOR/A AJUDANT DE VIES I OBRES) PER CONCURS OPOSICIÓ LLIURE 
PRIMERA. Objecte de la convocatòria Aquesta convocatòria té per objecte la cobertura de tres places (2 d’oficial/a de vies i obres i 1 de conductor ajudant de vies i obres) que pertanyen a la plantilla d’aquesta corporació que s’indica a continuació: 
...  
QUARTA. Drets d’examen Per a presentar-se a cadascuna de les corresponents places, les taxes en concepte de formació d’expedient s’estableixen en 25€. L’import satisfet en concepte de drets d’examen solament serà tornat quan alguna de les persones aspirants no siga admesa a les proves per falta de requisits per a participar-hi.
El compte bancari on s’han d’ingressar els drets d’examen és el ES 69 0081 1476 1200 0102 0707 del Banc de Sabadell, en el qual s’haurà d’indicar el nom i cognoms així com la plaça a què s’aspire.
CINQUENA. Requisits dels aspirants Per a prendre part en les proves selectives les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents: 
a) Haver complit 16 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.  
b) Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que estableix l’article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic 
c) Estar en possessió de la titulació que correspon al grup C2: Títol d’ESO, Graduat escolar, Formació professional de 1r grau o equivalent. Les equivalències dels títols hauran de ser acreditades pels propis aspirants, mitjançant certificació expedida a l’efecte per l’Administració competent. Per a la plaça de conductor ajudant de vies i obres també han d’estar en possessió del carnet de conduir B.  
d) Posseir capacitat funcional suficient per a l’exercici de les funcions encomanades.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
Les persones aspirants hauran de posseir tots els requisits en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies i mantenir-los fins a la incorporació efectiva al lloc de treball.  
SISENA. Instàncies i esmenes Les persones aspirants hauran de presentar sol·licitud en què declararan complir tots els requisits fixats en aquestes bases, adreçat a l'Alcaldia.
Els serveis municipals facilitaran model de sol·licitud. Hauran de presentar-la en el Registre General, al carrer de la Llibertat, núm. 2, o bé en la forma prevista en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment administració comú. En aquest darrer cas, s’haurà d’enviar la sol·licitud i la titulació requerida abans que finalitze el termini de presentació de les instàncies, a l’atenció de l’àrea de Recursos Humans, al número de fax: 961212223 o per correu electrónic a: rrhh@silla.es
El termini de presentació de les instàncies serà de 20 naturals, comptadors des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat. 
 ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia