jueves, 30 de marzo de 2017

beques per a l’alumnat que realitze estudis en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància a la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2016-2017.

Extracte de la Resolució de 28 de març de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a l’alumnat que realitze estudis en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància a la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2016-2017. [2017/2641]
BDNS (identif.): 340143. De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la base de dades nacionals de subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Beneficiaris 1. Podrà sol·licitar beca l’alumnat que no haja complit 55 anys en la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds d’ajuda a l’estudi i que curse estudis universitaris en els centres associats de la UNED sitis a la Comunitat Valenciana.
2. No s’inclou el curs d’accés a majors de 25 anys, ni exempcions ni ajudes per a la realització d’estudis de màster ni els corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d’especialització ni estudis conduents a l’obtenció de títols propis d’UNED.
 Segon. Objecte 1. La beca consistirà en l’exempció del pagament de l’import dels crèdits matriculats per l’estudiant en primera matrícula. El dit import serà el que s’estableix en l’ordre corresponent del ministeri competent en matèria d’educació per la qual es fixen els preus públics pels serveis acadèmics universitaris en la Universitat Nacional d’Educació a Distància per al curs acadèmic establit en la convocatòria corresponent.
2. S’entendran excloses de l’import de la beca les exempcions i bonificacions del pagament dels mencionats preus públics a què tinguera dret el beneficiari o beneficiària.
3. Tant les exempcions dels preus públics com les ajudes per al pagament de les despeses de matrícula comprendran únicament les assignatures o crèdits a què s’haja matriculat la persona sol·licitant en el curs corresponent en una única titulació i especialitat.
4. No formaran part de la beca de matrícula aquells crèdits que excedisquen el mínim necessari per a obtindre la titulació de què es tracte. Tampoc no formaran part de la beca els preus especials que es meriten com a conseqüència de convalidacions, reconeixement o adaptacions d’estudis, assignatures o crèdits.
5. S’entendran excloses de l’import de la beca les exempcions i bonificacions del pagament dels mencionats preus públics a què tinguera dret el beneficiari o beneficiària.
 Tercer. Bases reguladores Ordre 74/2016, de 23 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de les beques per a l’alumnat que realitze estudis en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància a la Comunitat Valenciana.
http://www.ceice.gva.es/ca/web/universidad/becas-uned
Quart. Quantia Es destina un import global màxim de 100.000 € (cent mil euros).
Cinqué. Lloc i termini de presentació de les sol·licituds L’alumnat haurà d’omplir per via telemàtica el formulari de sol·licitud que apareix en l’adreça d’internet que s’indica a continuació: http://www.ceice.gva.es/ca/web/universidad/becas-uned
 Una vegada omplida la sol·licitud per via telemàtica, s’haurà d’imprimir i es presentarà preferentment en els centres associats de la Universitat Nacional d’Educació a Distància sitis a la Comunitat Valenciana on les persones sol·licitants realitzen els seus estudis universitaris durant el curs acadèmic 2016-2017, i en qualsevol altra de les dependències a què es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
 En el cas que les persones sol·licitants opten per presentar la seua sol·licitud en una oficina de Correus d’Espanya, ho faran en sobre obert perquè cada imprés siga datat i segellat per separat pel personal de Correus abans de ser certificat.
El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.{del 31 de març al 2* de mayo de 2017, a.i.}
------------------
La convocatòria a què fa referència aquest extracte pot consultar-se en aquest diari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia