miércoles, 29 de marzo de 2017

ajudes destinades a impulsar la internacionalització de la investigació i innovació en matèria de biomedicina, sanitat i salut pública, per a l’exercici 2017.

1. Objecte i àmbit d’aplicació. L’objecte d’aquesta resolució és convocar, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, ajudes per a l’exercici 2017 dirigides a impulsar la participació i captació de fons de programes d’investigació internacionals, per part d’entitats amb activitat investigadora en l’àmbit de la biomedicina, la sanitat i la salut pública, que estiguen radicades a la Comunitat Valenciana. Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es destinaran específicament a reforçar les estructures de suport per a la sol·licitud i gestió de projectes internacionals així com a promoure la participació en plataformes, societats o consorcis d’inves- tigació i innovació en salut internacionals.
3. Àmbit temporal. El desenvolupament de les activitats subvencionades s’estendrà al llarg de l’any 2017.
6. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds. 1. La sol·licitud, firmada pel representant legal del centre i dirigida a la direcció general amb competència en matèria d’investigació i innovació en salut, es presentarà en el model normalitzat que figura com a annex i que estarà disponible en la guia PROP de la Generalitat, www.prop.gva.es, en el termini de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana .{del 30 de març al 24 d'abril de 2017, a.i.} S’admetrà una única sol·licitud per entitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia