miércoles, 29 de marzo de 2017

borsa de treball d'Arquitecte/a de l'Ajuntament d'Argentona (Barcelona)

Aquestes bases específiques es consideren un annex a les bases generals, que regulen el conjunt de l'oferta pública anual, publicades al BOP de data 19 de març de 2012.
Base Primera.- Requisits dels aspirants.
Els requisits dels/les aspirants seran els següents:
- Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membre de la Unió europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes que indica la legislació vigent.
- Tenir més de 16 anys d'edat i no excedir de l'edat forçosa de jubilació.
- Estar en possessió del títol de Grau universitari d'Arquitectura o titulació equivalent.
En el cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s'haurà d'adjuntar a la instància un certificat lliurat per l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència.
- Disposar de carnet de conduir de la classe B.
- Acreditar el nivell C, o equivalent, de coneixements de la llengua catalana, expedit per la Junta Permanent de Català, o bé superar la prova que s'estableixi.
Els coneixements de català es podran acreditar en qualsevol moment del procés selectiu i fins el mateix dia de la prova corresponent, però prèviament a la seva realització.
- Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de posseir els coneixements de la llengua castellana de nivell superior.
- No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions corresponents.
- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.
- No exercir cap càrrec, professió o activitat, de caràcter públic o privat, per compte propi o aliè, retribuïts o merament honorífics, que afectin l'estricte compliment dels seus deures, que comprometin la seva imparcialitat o perjudiquin els interessos generals, de conformitat amb allò que disposa la normativa vigent sobre incompatibilitats en el sector públic.
Base segona.- Presentació de sol·licituds.
Els/les que desitgin prendre part en les proves selectives poden formalitzar la sol·licitud per via electrònica o presentant, degudament emplenat i signat, el corresponent formulari normalitzat en paper dins del termini de 20 dies naturals comptats des del dia següent a la seva publicació al DOGC.{del 30 de març al 18 d'abril de 2017, a.i.}
- Per via electrònica. Els interessats poden formalitzar la sol·licitud de forma telemàtica a través del portal Tràmits i gestions de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Argentona: http://argentona.cat/
- Presencialment. es podran presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), de 8:30 a 14:00, de dilluns a divendres i els dijous de 16:00 a 19:00 hores, o en les formes establertes a l'article 38.4 de la Llei 30/92 de 26 de novembre.
Els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a al resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent i, especialment la Llei orgànica de protecció de dades.
Quan les sol·licituds no es presentin al Registre General de l'Ajuntament i es realitzi la presentació a qualsevol dels altres llocs indicats a la normativa sobre el procediment administratiu, el sol·licitant haurà de justificar, amb el reguard corresponent, la data de lliurament i comunicar a l'Ajuntament d'Argentona la presentació de la sol·licitud el mateix dia mitjançant fax o mail rrhh@argentona.cat. Sense la concurrència d'ambdós requisits, la documentació no serà admesa si la sol·licitud es rep en aquest Ajuntament després del termini assenyalat en l'anunci.
A la instància es farà constar que es reuneixen tots i cadascun dels requisits de la base primera i s'hi acompanyarà la següent documentació:
1. Fotocòpia del DNI o NIE i per als estrangers no comunitaris passaport, permís de residència i de treball en vigor.
2. Fotocòpia del títol acadèmic exigit.
3. Fotocòpia del permís de conduir B.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia