miércoles, 29 de marzo de 2017

2 places de tècnic/a mitjà/ana (Arquitecte tècnic/enginyer d’edificació) -6 mesos-. Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE).

D’acord amb l’article 13.3r del Decret 6/2013, de 4 de gener, del Consell, pel qual s’aprova el Reglament d’organització i funcionament de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat, que en matèria de selecció de personal laboral temporal estableix que la selecció del personal laboral temporal haurà de respectar els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat. 
L’Ordre de 17 de gener de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, sobre regulació de borses de treball temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l’Administració del Govern Valencià. 
La disposició addicional vint-i-u, en relació amb l’article 36.6 de la Llei 14/2016, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2017. 
Tenint les preceptives autoritzacions requerides en matèria de contractació de personal laboral temporal per a cobrir necessitats urgents i inajornables que es restringiran als sectors o funcions que es consideren prioritaris o que afecten el funcionament dels serveis públics essencials, respecte del lloc de treball, modalitat contractual, duració, categoria i salari que es descriuen en la present convocatòria. 
En la pàgina web d’EIGE, Entitat d’Infraestructures de la Generalitat, www.eige.es, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió de dues places de tècnic mitjà/tècnica mitjana, com a personal laboral temporal, adscrit al Servei de Promoció i Conservació, segons es detalla a continuació:
Categoria professional Arquitecte tècnic/enginyer d’edificació
Contracte  Circumstàncies producció
Duració  6 mesos
Retribució bruta €  13.316,52
Municipi València
Província València
Nombre de llocs 2
La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a les places (experiència laboral, formació acadèmica, formació complementària i resta de requisits) haurà de realitzar-se durant el termini de presentació de candidatures i no es prendrà en consideració la presentada posteriorment. 
Les sol·licituds s’han de presentar, d’acord amb el que s’ha disposat anteriorment, en els registres d’entrada de les seus d’EIGE a València, sítia en el carrer Vinatea, núm. 14, i, d’Alacant, en el carrer Girona, núm. 4. Horari de Registre: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. 
També es podran presentar les sol·licituds en la forma prevista en l’article 16 de la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques. 
El termini de presentació de candidatures serà de 7 dies hàbils. El termini d’inici del còmput serà l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana [Núm 8010 de 27/03/2017] {del 30 de març al 7 d'abril de 2017, a.i.}
El procés constarà d’una fase prèvia de preselecció, una fase de selecció que tindrà el caràcter eliminatori i una entrevista personal. 
Fase de preselecció (no baremable): 
Consistirà en la recepció dels curriculum vitae i dels mèrits que acrediten el compliment dels requisits de l’oferta de treball, en els termes previstos anteriorment. 
Transcorregut el termini de 7 dies hàbils per a presentar les candidatures, el Servei d’Assessoria i Recursos Humans, conjuntament amb el servei o departament de l’empresa que participe en el procés de selecció de personal, realitzarà la preselecció de candidats, mitjançant la comprovació del compliment dels requisits de l’oferta, respecte de les sol·licituds presentades. Es publicarà en la pàgina web de l’entitat, www.eige.es, en el termini màxim de 15 dies hàbils, la llista dels aspirants que compleixen els requisits i, per tant, passen a la fase següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia