lunes, 27 de marzo de 2017

1 plaça de Tècnic/a Mitjà/ana de Serveis Jurídics. Ajuntament de Lloret de Mar. ( Girona )

De conformitat amb l'acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 17/02/2017, es convoca el concurs-oposició per cobrir una plaça de Tècnic/a Mitjà/ana de Serveis Jurídics, vacant a la plantilla de personal funcionari.
Les Bases amb les Condicions que regeixen aquesta convocatòria, apareixen publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 43 de data 2 de març de 2017 i en el BOE núm. 63 de data 15 de març de 2017.
Les instàncies adreçades a l'Alcalde-President de la Corporació, es presentaran a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana, durant el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació d'aquest Edicte en el DOGC [núm 7337, de 27/03/2017] {del 28 de març al 18* d'abril de 2017, a.i.}, i s'haurà de manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s'exigeixen en les bases de la convocatoria.
A la instància s'hi adjuntarà:
- Fotocòpia del DNI o del document oficial acreditatiu de la identitat.
- Fotocòpia de la titulació requerida.
- "Currículum Vitae" de cada aspirant, en el que hauran de fer constar els llocs de treball fins el moment de la presentació, especificant el tipus de tasca, càrrec, temps, etc.
- Certificació acreditativa dels mèrits que al·leguin per a la fase de concurs.
- Acreditació dels coneixements de llengua catalana i, si els/les aspirants no són de nacionalitat espanyola, de llengua castellana.
- Resguard del pagament de la taxa de 25€ establerta en les ordenances fiscals d' aquesta Corporació, en concepte de tramitació de les proves de selecció.
- Qualsevol altre documentació requerida a les bases específiques de la convocatoria.
Les instàncies també es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Les instàncies que es presentin en les oficines de correus hauran d'anar en sobre obert perquè siguin datades i segellades abans de ser certificades.
Així mateix, les successives actuacions d'aquesta convocatòria es faran públiques en el BOP de Girona, en el web municipal i/o en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
Es fa públic per a general coneixement.  [www.lloret.cat]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia