lunes, 20 de marzo de 2017

XX Concurs Internacional de Piano de València Premi Iturbi 2017. Diputació de València

BDNS (Identif.): 335129.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.B i 20.8.A de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions
Primer. Beneficiaris Podran prendre part en aquest concurs els pianistes de qualsevol nacionalitat que no hagen complit els 31 anys el dia de la prova final.
Segon. Objecte XX Concurs Internacional de Piano de València Premi Iturbi 2017, organitzat per la Diputació de València com a homenatge al gran pianista valencià José Iturbi. Poden participar pianistes de qualsevol nacionalitat menors de 31 anys.
El concurs constarà de quatre proves: Primera i Segona proves, en les quals participaran tots els concursants, i Semifinal i Final.
Cinquè. Termini de presentació El termini per a la presentació de la sol·licitud de subvenció i la documentació que haja d’acompanyar-la serà fins al 15 de juny de 2017 inclòs, i s’iniciarà l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València de l’extracte de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia