jueves, 15 de junio de 2017

3 beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l'exercici de la salut pública en la Direcció General de Salut.

BDNS (Identif.): 350519
De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Beneficiaris.
1. Les persones físiques en les quals no concórrega alguna de les circumstàncies establides en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i en els articles 18 i concordants del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions, que hauran d'observar el que es preceptua en aquests articles.
2. Els sol·licitants han de reunir els requisits que es preveuen en les bases reguladores de l'annex de l'Ordre 4/2016, de 25 de juliol, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 7841, 01.08.2016, http://www.dogv.gva.es/portal/).
Segon. Objecte. 1. Convocar la concessió de tres beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l'exercici de la salut pública en la direcció general amb competències en matèria de salut per als exercicis 2017 i 2018, destinades a donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de les persones amb les titulacions oficials universitàries següents: Infermeria, Estadística, Estadística Aplicada, i Matemàtiques.
2. La convocatòria s'ha d'ajustar a les bases reguladores aprovades en l'Ordre 4/2016, de 25 de juliol, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'aproven les bases reguladores de concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l'exercici de la salut pública en la direcció general amb competències en matèria de salut pública i centres dependents d'aquesta, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7841, d'1 d'agost de 2016.
Tercer. Bases reguladores. Annex de l'Ordre 4/2016, de 25 de juliol, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 7841, 01.08.2016, http://www.dogv.gva.es/portal/).
Quart. Quantia. L'import destinat a finançar aquesta beca serà de 18.000 euros per a l'anualitat 2017 i 18.000 euros per a l'anualitat 2018 el que fa un total màxim de 36.000 euros i estarà condicionada a la disponibilitat pressupostària necessària per a cada una de les anualitats. Cada una de les beques convocades estan dotades amb 1.000,00 euros bruts mensuals, subjectes a les retencions que corresponguen legalment
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds.
Quinze dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.{del 15 al 29 de juny de 2017, a.i.}
Sisé. Altres dades. 1. Els interessats presentaran exclusivament per via electrònica la sol·licitud i currículum de forma completa en la seu electrònica de la Generalitat, guia PROP, tràmits i serveis, https://www.gva.es.
2.
Per a poder realitzar la presentació electrònicament, el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica, per mitjà del certificat reconegut per a ciutadans emés per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, http://www.accv.es o del DNI electrònic.
3. Només s'admetrà una única sol·licitud per aspirant, amb independència que una mateixa persona sol·licitant puga reunir una o més de les titulacions previstes en les bases i que es determinen en la convocatoria.
4. En el cas que una mateixa persona, dins del termini establit que determine la convocatòria, presente més d'una sol·licitud, s'entendrà que l'última presentada reemplaça l'anterior o les anteriors sol·licituds.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia