jueves, 15 de junio de 2017

subvencions destinades a accions i programes transversals educatius i innovadors que promoguen l'educació en valors desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana en el curs escolar 2016-2017.

BDNS (identif.): 350512.
De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/es/index
Així mateix, es troba disponible en l'adreça web http://www.ceice.gva.es/web/innovacion-educacion/convocatorias-de-proyectos-de-innovacion
Primer. Persones beneficiàries. Entitats privades sense ànim de lucre que tinguen entre els seus fins la realització d'actuacions educatives dins de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.
Segon. Objecte. Convocar un concurs públic en règim de concurrència competitiva per a la concessió de subvencions dirigides a accions i programes transversals educatius i innovadors que promoguen l'educació en valors desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana en el curs escolar 2016-2017, i aprovar els annexos I, II i III. Incentivar el desenvolupament d'accions i programes educatius que afavorisquen la vinculació entre l'educació formal i no formal i que potencien la consecució dels valors ètics i morals necessaris per a desenvolupar una ciutadania compromesa amb l'entorn.
Tercer. Bases reguladores.
Ordre 60/2016, de 23 de setembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a accions, programes i materials educatius desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana (DOCV 7883, 28.09.2016).
Quart. Dotació pressupostària. 1. Les quantitats concedides a les accions i programes seleccionats tindran com a finalitat ajudar a sufragar totalment o parcialment les despeses que genere la seua realització en els termes que disposen l'Ordre de bases 60/2016 i la convocatòria.
2. El finançament d'aquestes quantitats destinades a la realització d'accions educatives innovadores que promoguen programes transversals i d'educació en valors desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre amb caràcter de subvenció, s'abonarà a càrrec del capítol IV, de la línia de subvenció S8147000 del programa pressupostari 421.50, del pressupost de la Generalitat de l'any 2017, per un import global màxim de 59.630,77 euros.
Cinqué. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds de participació serà de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de la resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 16 al 29 de Juny de 2017, a.i.}
Sisé. Altres dades. 1. Sol·licituds: les sol·licituds i la documentació complementària es dirigiran a la Direcció General de Política Educativa i es presentaran preferentment en el Registre General de la Conselleria d'ducació, Investigació, Cultura i Esport, en l'avinguda de Campanar número 32, 46015 València, o en els registres de les direccions territorials de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de: Alacant, carrer Carratalà, 47, 03007 Alacant Castelló, avinguda del Mar 33, 12003 Castelló de la Plana València, carrer Gregori Gea, 14, 46009 València També podran presentar-se en els llocs assenyalats en la Llei del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
2. Documentació a presentar amb la sol·licitud: la prevista en el resolc nové de la convocatòria.
3. Criteris de valoració: les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, de conformitat amb els criteris de valoració que es detallen en el resolc seté de la convocatòria.
4. Forma de justificació: la justificació de l'ajuda haurà de realitzar-se d'acord amb l'acció i programa subvencionat i en els termes fixats en el resolc onze de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia