jueves, 15 de junio de 2017

subvencions destinades a materials educatius innovadors desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana en el curs escolar 2016-2017.

BDNS (identif.): 350509.
De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b I 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacionals de Subvencions http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/es/index
Així mateix, es troba disponible en l'adreça web: http://www.ceice.gva.es/web/innovacion-educacion/convocatorias-de-proyectos-de-innovacion
Primer. Persones beneficiàries. Entitats privades sense ànim de lucre que tinguen entre els seus fins la realització d'actuacions educatives dins de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.
Segon. Objecte. Convocar un concurs públic en règim de concurrència competitiva per a la concessió de subvencions dirigides a materials educatius innovadors desenvolupats durant el curs escolar 2016-2017 per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana. Incentivar la creació de materials educatius innovadors que afavorisquen la vinculació entre l'educació formal i no formal i que potencien la consecució dels valors ètics i morals necessaris per a generar una ciutadania compromesa amb l'entorn.
Tercer. Bases reguladores. Ordre 60/2016, de 23 de setembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions adscrites a accions, programes i materials educatius desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana. (DOGV 7883 / 28.09.2016).
Quart. Dotació pressupostària. Les quantitats concedides als materials seleccionats tenen com a finalitat ajudar a sufragar totalment o parcialment les despeses que genere la seua realització en els termes que disposen l'Ordre de bases 60/2016 i aquesta convocatòria. El finançament d'aquestes quantitats, destinades a entitats privades sense ànim de lucre amb caràcter de subvenció, es pagarà a càrrec del capítol IV, de la línia de subvenció S8121000 del programa pressupostari 421.50, del pressupost de la Generalitat de l'any 2017, per un import global màxim de 12.500 euros.
Cinqué. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds de participació és de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 16 al 29 de Juny de 2017, a.i.}
Sisé. Altres dades. 1. Sol·licituds: les sol·licituds i la documentació complementària s'han d'adreçar a la Direcció General de Política Educativa i s'han de presentar preferentment en el Registre General de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en l'avinguda de Campanar, número 32, 46015 València o en els registres de les direccions territorials de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de: Alacant, carrer de Carratalà, 47, 03007 Alacant. Castelló, avinguda del Mar, 23, 12003, Castelló de la Plana València, carrer de Gregori Gea, 14, 46009 València. També poden presentar-se en els llocs assenyalats en la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.
2. Documentació que s'ha de presentar amb la sol·licitud: la prevista en l'article nové de la convocatòria.
3. Criteris de valoració: les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, de conformitat amb els criteris de valoració que es detallen en l'article seté de la convocatòria.
4. Forma de justificació: la justificació de l'ajuda ha de realitzar-se d'acord amb el material subvencionat i els termes fixats en l'article onze de la convocatòria. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia