miércoles, 7 de junio de 2017

Informació pública de la versió preliminar del Pla general estructural. Ajuntament de Xàbia.

(DOGV núm. 8057 de 07.06.2017) Ref. Base de dades 2017/4938
Resultado de imagen de pla general xabiaEl Ple de la corporació, en sessió celebrada el dia 1 de juny de 2017, ha adoptat acord l'apartat dispositiu del qual és como segueix:

«Primer. Aprovar la modificació del Pla de participació pública, de conformitat amb la proposta presentada per la consultora, la mercantil Idom Ingeniería y Arquitectura, SA.

Segon. Sotmetre la versió preliminar del Pla general estructural, que inclou l'estudi ambiental i territorial estratègic i la resta de documents exigibles per la normativa aplicable, a participació pública i consultes amb les administracions afectades i amb les persones interessades durant un termini de tres mesos de conformitat amb el Pla de participació pública, a comptar des del següent a la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en premsa escrita de gran difusió, posant a la disposició del públic la documentació específica. A aquest efecte els anuncis indicaran l'adreça electrònica per a la seua consulta i el lloc en el qual s'exposarà aquest.

Així mateix, realitzar consulta a les empreses subministradores d'aigua, energia elèctrica, gas, telefonia i telecomunicacions, perquè emeten informe sobre les necessitats i condicions tècniques mínimes imprescindibles dels projectes, obres i instal·lacions que hagen d'executar-se amb càrrec a l'actuació urbanística.

Tercer. Obrir un termini de 15 dies durant el qual les persones físiques i jurídiques acrediten davant l'Ajuntament de Xàbia complir els requisits per a ser considerades públic interessat i, si escau, ser consultades. {del 8 al 28 de Juny de 2017, a.i.}

Quart. Suspendre les llicències i acords de programació, per un termini de dos anys, per a aquells àmbits del Pla general estructural que no siguen compatibles amb l'antiga i la nova ordenació. Així mateix, acordar la suspensió dels programes d'actuació següents: PAI de la UE ADN-4 i PAI de les UE MES-2 i MES-3, per resultar incompatibles amb la nova ordenació prevista en el Pla general estructural.

Les llicències sol·licitades amb anterioritat al sotmetiment del tràmit de participació pública del Pla general estructural queden excusades del compliment de l'article 1.2.3.2.a) de les normes urbanístiques del Pla general estructural.»

Cosa que es publica per a general coneixement, i s'assenyala el següent:

–L'adreça electrònica per a la consulta de tota la documentació exposada al públic és http://ajxabia.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia