jueves, 11 de octubre de 2018

1 lloc de tènic en energía, 1 lloc d especialista en participació i 1 lloc d´especialista en ciencia de dades. Fundació de la C.V. per a la Promoció Estratègica, el Desenrotllament i la Innovació Urbana Las Naves.

Resultado de imagen de Fundació per a la Promoció Estratègica, el Desenrotllament i la Innovació Urbana Las NavesAnunci de la Fundació de la C.V. per a la Promoció Estratègica, el Desenrotllament i la Innovació Urbana Las Naves sobre convocatòria del procés selectiu de tres llocs de tècnics de naturalesa laboral i carácter indefinit.
ANUNCI
Amb data 04/10/2018 s´han aprovat les bases que regixen la selección de tres llocs tècnics de naturalesa laboral i carácter indefinit (1 lloc de tènic en energía, 1 lloc d especialista en participació i 1 lloc d´especialista en ciencia de dades.
Les bases estan disponibles en https://www.lasnaves.com/perfil-del-contratante i el termini de presentació de sol.licituds per a participar en el procés selectiu és de 15 dies naturals a comptar de lendemà de la publicació d´este anunci.{del 12 al 26 d'Octubre de 2018, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia