lunes, 15 de octubre de 2018

1 Tècnic/a Superior de Gestió (A1) de l'especialitat en Sistemes d'informació Geogràfica (SEL 08/2018). Ajuntament de Viladecans.(Barcelona)

Ajuntament de Viladecans. ANUNCI sobre aprovació de la convocatòria i les bases per seleccionar un/a tècnic/a superior de gestió de l'especialitat en sistemes d'informació geogràfica (SEL 08/2018). Per resolució de la tinent d'alcalde, Sra. Elena Alarcón Méndez, de data 25 de setembre de 2018, ha estat aprovada la convocatòria i les bases reguladores del procés de selecció per a contractació amb caràcter temporal d'un/a tècnic superior de gestió, de l'especialitat en sistemes d'informació geogràfica.
El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la presents bases i convocatòria al Diari Oficial de Generalitat de Catalunya (DOGC). {del 16 d' octubre al 5* de novembre de2018, a.i.}
CONVOCATÒRIA I BASES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ AMB CARÀCTER TEMPORAL D'UN/A TÈCNIC SUPERIOR DE GESTIÓ, DE L'ESPECIALITAT EN SISTEMES D'INFORMACIÓ GEOGRÀFICA, SUBGRUP A1.
1.- Objecte. És objecte de la present convocatòria i bases regular el procés de selecció per seleccionar un/a Tècnic Superior de Gestió, subgrup A1, per a ser contractat/da temporalment sota la modalitat de contracte de relleu i fins a la jubilació definitiva del treballador que actualment ocupa el lloc de treball, per dur a terme les tasques que té assignades el departament de Sistemes d'Informació i Comunicació pel que fa al Sistema d'Informació Geogràfica.
3.2.- Condicions de treball. La jornada de treball i les retribucions serà l'establerta a l'Acord de Condicions del Personal Funcionari o bé al Conveni de Treball del Personal Laboral d'aquest ajuntament.
Modalitat de contractació: la persona classificada en primera posició serà contractada temporalment sota la modalitat de contracte de relleu i fins a la jubilació definitiva de la persona que actualment ocupa el lloc de treball.
4. Requisits de les persones aspirants per a prendre part de la convocatòria: Per participar al present procés selectiu les persones aspirants hauran de reunir els requisits que seguidament es relaciones, tots ells referits a la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
- Estar en possessió d'una titulació universitària de llicenciatura o grau o en condicions d'obtenir-la en la data de finalització del termini d'admissió d'instàncies.
En cas de persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar l'homologació de la titulació exigida pel Ministeri d'Educació i Cultura. En cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s'haurà d'adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n'acrediti l'equivalència.
- Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb les lleis vigents, o la d'algun país membre de la Unió Europea o la dels Estats als quals, en virtut de Tractats Internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També podran participar el cònjuge, així com els descendents d'ambdós i els descendents del cònjuge, dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, i els descendents siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat que visquin a càrrec dels seus progenitors.
Les persones estrangeres amb residència legal a l'estat espanyol podran accedir a les administracions públiques com a personal laboral en igualtat de condicions que les persones espanyoles.
- Haver complert els 16 anys i no excedir de l'edat de jubilació forçosa.
- En cas d'aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar l'homologació de la titulació exigida pel Ministeri d'Educació i Cultura. Cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s'haurà d'adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n'acrediti l'equivalència. Els/les persones aspirants estrangers/es han d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en la matèria.
Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de demostrar un coneixement adequat de castellà i català tant en l'expressió oral com escrita.
- No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça a proveir. I pel que fa a places reservades a persones amb discapacitat caldrà acreditar, a més a més, aquesta condició, d'acord amb les presents bases.
- No haver estat separada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a aquelles per les quals hagi estat separada o inhabilitada. Les persones nacionals d'altres estats, no podran trobar-se inhabilitades o en situació equivalent, ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi l'accés a l'ocupació pública en el seu estat d'origen.
- No trobar-se en cap de les causes d'incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria.
- Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català (C1) de la Secretaria de Política Lingüística (abans, Direcció General de Política Lingüística) o equivalent. En el cas de no es pugui acreditar documentalment la persona aspirant haurà de realitzar una prova específica de caràcter obligatori i eliminatori, i es qualificarà com a apte/a o no apte/a.
- La persona classificada en primera posició serà proposada per a ser contractada amb caràcter temporal i sota la modalitat de contracte relleu fins a la jubilació definitiva de la persona que substitueixi. En el moment de formalitzar la contractació, haurà d'acreditar trobar-se en situació d'atur o bé estar contractada temporalment per l'Ajuntament de Viladecans.
5.- Presentació d'instàncies:
Les persones que desitgin prendre part a la present convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància normalitzada que es podrà obtenir a l'Oficina de Viladecans Informació o bé a la Seu Electrònica (https://seu.viladecans.cat), ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia