domingo, 28 de octubre de 2018

1 professor de música, especialitat viola, i 1 professor de música, especialitat contrabaix i baix elèctric (A1), per a l'Escola Municipal de Música de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

La Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària de data 10 d'octubre de 2018, va adoptar entre d'altres, l'acord d'aprovar les bases del procés selectiu, de dos professors/es de música de diferents especialitats, amb creació de borsa de treball, per a l'Escola de Música Municipal en règim laboral. El termini de presentació d'instàncies és de 10 dies a partir de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al BOP.
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAURAN DE REGIR EL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL, DE DOS PROFESSORS/RES DE MÚSICA DE DIFERENTS ESPECIALITATS, AMB CREACIÓ DE BORSA DE TREBALL, PER A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE L'AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
PRIMERA.- Objecte de la Convocatòria Es objecte d'aquestes bases i convocatòria, la contractació temporal de dos professors/res de música de les següents especialitats en regim laboral, grup de classificació A1, per a l'Escola Municipal de Música de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
- professor de música, especialitat viola
- professor de música, especialitat contrabaix i baix elèctric
Totes les persones aspirants, que superin el procés selectiu, però no puguin cobrir cap d'aquestes dues places, formaran part d'una borsa de treball, per fer front a les possibles substitucions de professors i professores de música d'aquestes especialitats.
SEGONA.- Característiques. 1. Lloc de treball
Tipus de nomenaments: Contractació temporal
Durada: Com a màxim fins al 15 de juliol de 2019
Denominació: Professor/ a de l'Escola municipal de música
Enquadrament orgànic: Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials.
Dependència orgànica: Departament d'Educació i Infància
Jornada: En funció de la substitució a cobrir.
Titulació requerida pel lloc: Títol Superior de Música de l'especialitat o equivalent.
Retribucions bàsiques: Les corresponents al grup de classificació A1.
Retribucions complementàries: Les establertes al Catàleg de llocs de treball per la Corporació, d'acord amb la legislació vigent.
2. Funcions a realitzar: 
Les funcions a realitzar són les pròpies de professor/a de música d'acord amb les directrius pedagògiques fixades pel Departament d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat:
- Impartir classe d'instrument en grup, llenguatge musical ( de 3 a 16 anys i Adults)
- Impartir la direcció de conjunts instrumentals i vocals.
- Planificar i programar les classes a impartir, preparant el contingut i el material necessari d'acord amb la programació curricular de l'Escola municipal de música.
- Avaluar el procés d'aprenentatge
- Realitzar informes dels alumnes i controlar el seu progrés
- Realitzar reunions amb els pares dels alumnes en relació a l'aprenentatge i comportament
- Participar en les activitats programades en el Pla del centre.
- Assistir a reunions de treball, claustres i juntes d'avaluació
- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball
- I en general, altres de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
TERCERA.- Requisits generals. 3.1 . Titulació requerida. Títol Superior de Música de l'especialitat o equivalent.
3.2 Altres requisits:
a. Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació dels treballadors.
També podran ésser admesos el cònjuge, els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyols, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
En qualsevol cas, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar documentalment la nacionalitat.
Els aspirants de nacionalitats diferent al de Estat membres de Unió Europea hauran d'aportar els permisos de residència i treball necessaris segons la normativa vigent.
b. Haver complert 16 anys abans de la finalització del termini de presentació d'instàncies i no excedir de l'edat màxima de jubilació.
c. Posseir la titulació exigida o estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds.
d. No patir cap malaltia o discapacitat, física o psíquica, que impedeixi l'exercici de les funcions pròpies d'aquest lloc de treball.
e. Cal posseir els coneixements corresponents al certificat de nivell de suficiència de català (C1) d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües o d'aquells que reconeix com a equivalents.
Els/les aspirants que en el moment de presentar la instància, NO acreditin estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana del nivell assenyalat hauran de realitzar una prova consistent en la realització d'exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d'una entrevista amb una persona experta que permeti valorar-ne els coneixements orals.
No obstant això, estan exempts de fer la prova de català els aspirants que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en que hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior a l'exigit en la corresponent convocatòria, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos selectius.
La prova de llengua catalana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposa l'exclusió del procés selectiu.
Per realitzar aquestes proves, l'Òrgan Seleccionador ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en normalització lingüística.
f. Les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, hauran d'acreditar el coneixement de la llengua castellana.
Els/les aspirants amb nacionalitat diferent a la espanyola que en el moment de presentar la instància, NO acreditin el coneixement de llengua castellana, hauran de superar una prova que consistirà en una redacció escrita de 200 paraules i mantenir una conversa en llengua castellana amb l'òrgan de selecció, que n'avaluarà els coneixements.
La prova de llengua castellana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposa l'exclusió del procés selectiu.
Als efectes de l'exempció de la prova de llengua castellana, les persones aspirants hauran d'acreditar documentalment, una d'aquestes tres opcions:
a. Haver cursat l'Educació Primària, l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat a l'estat espanyol.
b. Diploma d'espanyol (nivell superior) que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
c. Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
QUARTA.- Presentació d'instàncies Tots els requisits per a l'accés al lloc de treball convocat s'han de complir el darrer dia de presentació de les sol·licituds.
Les sol·licituds s'han de presentar, preferentment:
- Mitjançant el tràmit electrònic habilitat a l'efecte, al web de l'Ajuntament www.santfeliu.cat/seuelectronica.
- O bé presencialment,
- a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Plaça de la Vila, 1, de dilluns a divendres, de 08:00 a 20:00 hores.
Les sol·licituds per participar en els procediments selectius s'han de formular en document normalitzat, però si es fa presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana NO cal emplenar cap sol·licitud, tota vegada que es generarà en la pròpia oficina.
Documentació que s'ha d'adjuntar OBLIGATÒRIAMENT en el moment de presentar la sol·licitud. - Currículum Vitae actualitzat
- Certificat de Català, si escau.
- Certificat de Castellà, si escau.
Per tal de ser admès i, si s'escau, prendre part en la pràctica de les proves selectives corresponents, n'hi ha prou amb que les persones aspirants acompanyin les instàncies amb còpia del CV actualitzat i si s'escau, del nivell de català, i del nivell de castellà exigits, manifestant en les seves instàncies que compleixen la resta de condicions exigides i que disposen de la documentació acreditativa corresponent, amb independència de la seva posterior acreditació en finalitzar el procés selectiu.
Els mèrits avaluables NO s'han d'adjuntar a la sol·licitud, ja que només els han de presentar aquells aspirants que hagin superat la fase d'oposició d'aquests procés selectiu en el termini màxim de 5 dies hàbils des de la publicació de la qualificació de l'última prova, sense que el Tribunal Qualificador pugui valorar d'altres que no s'hagin acreditat documentalment i segons els criteris que s'estableixen en aquestes bases.
De totes maneres, l'Ajuntament podrà demanar en qualsevol moment l'acreditació, mitjançant l'aportació dels documents originals, dels requisits necessaris per participar en la convocatòria quan ho cregui convenient.
En tot cas, la documentació original serà aportada abans del nomenament.
En cas de no presentar la documentació requerida en el termini establert la persona serà exclosa del procés selectiu o de la proposta de nomenament o contractació.
La publicació de les presents bases es farà al web https://www.santfeliu.cat, a l'apartat d'Oferta Pública d'Ocupació de la Seu electrònica, a l'e-Tauler, així com al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
El termini per la presentació d'instàncies serà de 10 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de les presents bases en al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia