domingo, 28 de octubre de 2018

1 plaça vacant d'operari (per jubilació), destinat a cobrir substitucions i reforços en el cementeri i els esdeveniments i activitats que es realitzen en les instal·lacions municipals. Ajuntament de Xeraco (La Safor-València)

Resultado de imagen de xeraco comarcaAnunci de l'Ajuntament de Xeraco sobre extracte de convocatòria i aprovació de bases de procediment per a la cobertura a través de contracte temporal de interinitat plaça vacant de operari (per jubilació), destinat a cobrir substitucions i reforços en el cementeri municipal i els esdeveniments i activitats que es realitzen en les instal·lacions municipals.
ANUNCI
L'Ajuntament de Xeraco a través de la Resolució de l'alcaldia número 2018-1133 de data 11/10/2018 ha aprovat la convocatòria i les bases del procediment per a la cobertura a través de contracte temporal de interinitat de plaça vacant d'operari (per jubilació), destinat a cobrir substitucions i reforços en el cementeri i els esdeveniments i activitats que es realitzen en les instal·lacions municipals. Les bases que regeixen el procediment selectiu i l'anunci de la convocatòria es poden consultar en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica de la pàgina web www.xeraco.es. Una vegada iniciat el procés, tots els actes integrants del mateix es publicaran en el Tauler d'Edictes i en la seu electrònica municipal.
Les instàncies hauran de presentar-se de forma presencial en el Registre General de l'Ajuntament (Plaça de l'Esglèsia, 3 de Xeraco - 46770), o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, dins del termini de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. {del 27 d'octubre al 12 de novembre de 2018, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia