jueves, 11 de octubre de 2018

Borsa de treball: Tècnic Mitjà de Gestió (A2). Ajuntament de Benifairó de les Valls (Camp de Morvedre-València)

Resultado de imagen de Benifairó de les Valls camp de morvedreAnunci de l'Ajuntament de Benifairó de les Valls sobre selecció de personal funcionari/a interí/na i Borsa de treball: Tècnic Mitjà de Gestió.
anunci
Vista la necessitat de la sel.lecció, pel procediment abreujat Concurs-Oposició, d´un/a Tècnic/a Mitjà de Gestió, Grup A, Subgrup A2, funcionariat interí per programes, i la formació, d'una borsa de treball per al nomenament justificat i excepcional de funcionaris interins per a cobrir temporalment l'existència de places vacants quan no siga possible la seua cobertura per personal funcionari de carrera, la substitució transitòria del personal de l'Ajuntament, l'execució de programes de caràcter temporal, l'excés o acumulació de tasques, sempre que es conte amb disponibilitats pressupostàries.
Tenint en comte el Text Refós de la Llei de l´Estatut Bàsic de l´Empleat Públic i resta de l´ordenament jurídic aplicable, per Resolució de l´Alcaldía núm. 232/2018 de l´Ajuntament de Benifairó de les Valls,s´ha Resolt convocar procés de selecció per mitjà d'anunci que s'inserirà en el BOP de València, així com en el tauler d'edictes i en la pàgina web. A eixos efectes, s´anuncia dita Resolució indicant que el text íntegre de les bases reguladores de les proves selectives estarà publicat en el tauler d'edictes d'aquest Ajuntament i en la pàgina web www.benifairovalls.com.
El termini de presentació d´instàncies es de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOP de València..{del 12 al 26 d'octubre de 2018, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia