jueves, 11 de octubre de 2018

22 beques de pràctiques i investigació de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València per a desenrotllar l'any 2019.

BDNS (Identif.): 417790.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b) i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http:\\www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans):
Primer. Beneficiaris. La beca s'adjudicarà per concurs entre les diverses persones aspirants a les mateixes que reunisquen els requisits següents:
1.
Posseir la titulació exigida a la base primera.
2. Tindre la nacionalitat d'un dels estats membres de la Unió Europea, d'un estat part en l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu o estar regularitzat administrativament en l'estat espanyol. En cas de títols expedits en l'estranger el sol·licitant ha d'aportar la resolució de convalidació, no bastant el justificant d'haver-la sol·licitat o que la mateixa estiga en tràmit.
3. Estar empadronat almenys un any en algun municipi de la província de València (o certificar haver cursat estudis presencials en un centre universitari radicat a la província de València durant un curs acadèmic). No serà necessari el certificat d'empadronament o d'haver cursat estudis universitaris quan en el DNI figure un domicili de la província de València o quan l'expedient acadèmic aparega clarament que una anualitat ha sigut cursada en una d'estes universitats.
4. No haver disfrutat de més de dos convocatòries anuals, per una duració total (màxim 24 mesos), concedida per esta corporació en els últims quatre anys.
5. No estar disfrutant d'una altra beca o ajuda, així com no desenrotllar una activitat regular incompatible durant el període de gaudi de la beca.
6. No estar incurs en alguna de les prohibicions assenyalades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
7. Tindre coneixements de valencià. Als efectes d'acreditar estos coneixements, s'haurà d'estar en possessió del Certificat de Grau Mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (C1) o equivalent de conformitat amb el que disposa l'Orde 7/2017, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regulen els certificats oficials administratius de coneixements del valencià de la Junta Qualficadora de Coneixements del Valencià.
Per a les beques I, II, XXI i XXII s'exigirà estar en possessió del grau elemental de valencià (B1) o equivalent de conformitat amb el que disposa l'Orde 7/2017, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regulen els certificats oficials administratius de coneixements del valencià de la Junta Qualficadora de Coneixements del Valencià.
8. Les persones sol·licitants han d'haver nascut a partir de l'1 de gener de 1985, inclòs.
9. Qualsevol altres requisits contemplats expressament en estes bases.
Els requisits 4, 5 i 6 podran acreditar-se per mitjà de la declaració jurada incorporada al model oficial de sol·licitud.
Segon. Objecte. La present convocatòria té com a objecte establir les condicions que regularan l'accés a les Beques de l'Àrea de Cultura 2019, en règim de concurrència competitiva i d'acord amb els principis d'objectivitat i publicitat. La denominació i característiques de les quals es detallen en la mateixa i té l'objectiu de garantir la formació i col·laboració en els diferents museus, servicis i centres de l'Àrea de Cultura de la corporació provincial de les persones destinatàries millorant la seua qualificació. 
Cinqué. Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria corresponent en el Butlletí Oficial de la província. {del 12 d'Octubre al 14 de Novembre de 2018, a.i.}
Les sol·licituds es presentaran telemàticament, per mitjà de la utilització del model electrònic normalitzat, de conformitat amb el que disposen els articles 24.1 i 27.6 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Servicis Públics.
El model de sol·licitud, el formulari, les declaracions i la informació sobre el desenrotllament del procés estarà disponible en l'adreça https://www.sede.dival.es/cultura

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia