lunes, 1 de octubre de 2018

1 plaça d'Arquitecte/a . Consell Comarcal del Baix Empordà (Girona)

Per decret de presidència número 2018-0624 del dia 23 d'agost de 2018, es van aprovar les bases reguladores del procés selectiu mitjançant concurs-oposició d'una plaça d'arquitecte/a, vacant a la plantilla de funcionari de carrera.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria, van aparèixer publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona en data 13 de setembre de 2018.
El termini per a la presentació d'instàncies començarà a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat durant el termini de vint dies naturals.
La resta d'anuncis i notificacions d'aquesta convocatòria i el seu procés, es faran al tauler d'edictes de la corporació i a la pàgina web del Consell Comarcal: www.baixemporda.cat, en els termes previstos a l'article 45.1,b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia