martes, 2 de octubre de 2018

5 places tècnic/a d'administració especial jurista, subgrup A1, Ajuntament de Mataró

Per decret 7441/2018 de 3 de setembre, l'Ajuntament de Mataró ha aprovat les bases específiques i convocatòria, que regularan el procés selectiu per cobrir 5 places tècnic/a d'administració especial jurista, subgrup A1, nomenament de funcionari/ària de carrera.
Aquestes bases específiques i la respectiva convocatòria, s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 12 de setembre de 2018.
El termini d'admissió de sol·licituds per participar, serà de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 3 al 22 d'octubrede 2018, a.i.}
Tota la informació sobre els processos selectius es pot consultar al taulell d'anuncis de la Corporació, a les Oficines d'Atenció ciutadana, en qualsevol dels centres cívics de la ciutat, a través del telèfon 010 o 807 117 1010 (si truca des d'un mòbil o des de fora de la ciutat de Mataró) i, a través d'Internet, a l'adreça www.mataro.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia