lunes, 1 de octubre de 2018

Borsa de treball d'Assessor/a Jurídic/a (A1) de Serveis Socials. Ajuntament de Silla (L'Horta-València)

Resultado de imagen de silla comarcaAnunci de l'Ajuntament de Silla sobre bases i convocatòria per a la formació d'una borsa de treball d'assessor/a jurídic/a a l'Àrea de Benestar Social.
ANUNCI
L'Ajuntament de Silla, per Decret 1102/2018, de 20 de juliol, va aprovar les bases i la convocatòria per a la selecció d'una borsa de treball d'assessor jurídic per a l'àrea de Benestar Social; les quals es reprodueixen a continuació:
BASES SELECCIÓ PERSONAL NO PERMANENT:
BORSA DE TREBALL D'ASSESSOR/A JURÌDIC/A
PRIMERA. Objecte de la convocatòria
Aquesta convocatòria té per objecte la formació d'una borsa de treball temporal, mitjançant la figura de funcionari/ària per programa (article 10.1.c del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre) d'assessor/a jurídic/a (Grup Professional A1) per a l'Àrea de Benestar Social, pel procediment de convocatòria pública mitjançant el sistema de concurs oposició, amb entrevista
Aquesta borsa de treball té per finalitat la contractació del personal necessari per conformar l'Equip de serveis socials de base, previst en el Projecte de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2018, com a beneficiària de la línia normativa S0228000 € Finançament entitats locals € Serveis Socials
La contractació/nomenament interí serà a temps parcial i tindrà una duració màxima adaptada al programa indicat, no superior a 3 anys, i supeditada a la subvenció atorgada per la Conselleria competent. Els nomenaments que es realitzen no podran tenir una vigència superior a la del programa que motive el pertinent nomenament.
La borsa de treball que es constituïsca servirà per a cobrir totes les necessitats de personal d'assessora/jurídic o similar que requerisca l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Silla durant el temps en què estiga vigent; amb la finalitat especialment de reforçar el servei i/o de cobrir les vacants que hi pogueren existir.
SEGONA. Funcions. Descripció del lloc de treball
- Executar actuacions d'orientació, informació i assessorament jurídic, tècnic i administratiu a l'àrea de Benestar Social en matèries pròpies de la mateixa.
- Informació, orientació i assessorament jurídic, tant a usuaris de l'Àrea com als diferents professionals que integren l'àmbit de treball de l'Equip de serveis socials de base.
- Participar en la formulació de plans, programes i projectes de competència municipal; així com realitzar informes tècnics relatius a l'àmbit de competències pròpies de l'Àrea de Benestar Social i per a aquelles institucions que ho sol·liciten o s'en derive de les actuacions municipals.
Funcions
Les funcions del lloc de treball, entre d'altres, seran les següents:
- Assessorament jurídic, tècnic i administratiu als membres de l'equip social de base
- Assessorament jurídic, tècnic i administratiu als usuaris de l'Àrea quan les condicions ho requerisquen
- Assessorament jurídic, tècnic i administratiu, i intervenció en:
- Programa de família i iniciativa social
- Programes d'inserció social
- Programes específics d'atenció a immigrants
- Programes en temes d'igualtat
- Programes de desprotecció en infantesa i adolescencia
- Programes d'inclusió social
- Programes nutricional, etc.
No obstant això, aquest ajuntament podrà assignar unes altres que considere necessàries, d'acord amb la potestat d'autoorganització municipal.
Les retribucions complementàries són les següents: (jornada 75%)
- Complement de destinació, nivell 20: 342, 31 € mensuals
TERCERA. Normativa aplicable
La realització d'aquestes proves selectives es regirà, en tot allò que no preveuen aquestes bases, per les bases generals de proves selectives de l'Ajuntament de Silla (Butlletí Oficial de la Província de data 26 de juliol de 2010 i 3 d'abril, 9 d'agost de 2014 i 18 de desembre de 2015), i per la resta de normativa aplicable.
QUARTA. Drets d'examen
Per a presentar-se al present procés de selecció, les taxes en concepte de gestió i tramitació d'expedient s'estableixen en 40,00 € (Ordenança Fiscal reguladora de la taxa de processos selectius, BOP 29/12/2017). Aquesta taxa es liquidarà a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) en el moment de presentar la corresponent sol·licitud. En cas d'enviar-se la documentació per presentar-se a aquest procés per correu ordinari i/o finestra única, el pagament de la taxa es realitzarà mitjançant ingrés al següent número de compte: ES 69 0081 1476 1200 0102 0707 del Banc de Sabadell, en el qual s'haurà d'indicar el nom i cognoms així com la plaça a què s'aspire.
Estan exemptes de la taxa, les persones següents:
a) Les persones amb discapacitat igual o superior al 33%
b) Les persones que figuren com a desocupats, almenys durant el termini d'un mes anterior a la data de la present convocatòria
Tindran una bonificació del 50% en el cas de famílies nombroses
Per a justificar els motius d'exempció o bonificació, l'aspirant haurà d'adjuntar junt a la instància la corresponent documentació.
L'import satisfet en concepte de drets d'examen solament serà tornat quan alguna de les persones aspirants no siga admesa a les proves per falta de requisits per a participar-hi.
CINQUENA. Requisits dels aspirants. Per a prendre part en les proves selectives les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Tenir la nacionalitat espanyola o si és nacional d'altre Estat, complir l'establert en l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
c) Estar en possessió de la titulació que correspon al grup A1: Llicenciat en dret o Grau en dret o equivalent. En tot cas, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant certificat expedit a l'efecte per l'Administració competent en cada cas.
d) Posseir capacitat funcional suficient per a l'exercici de les funcions encomanades.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
f) Estar en possessió del justificant acreditatiu del pagament de la taxa corresponent (ingrés de l'autoliquidació), l'incompliment del qual serà un requisit no esmenat.
Les persones aspirants hauran de posseir tots els requisits en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies i mantenir-los fins a la incorporació efectiva al lloc de treball.
SISENA. Instàncies i esmenes. Les persones aspirants hauran de presentar una sol·licitud en què hauran de manifestar, sota la seua responsabilitat, comptar amb tots els requisits exigits i el compromís d'aportar la documentació acreditativa. Els serveis municipals facilitaran model de sol·licitud. Hauran de presentar-la en el Registre General, ubicat a la plaça del Mercat Vell, número 4 de Silla o bé en la forma prevista en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administració comú.
En el cas d'enviar la sol·licitud i documentació a través d'alguna de les formes previstes a l'article 16.4 Llei 39/2015: serà NECESSARI enviar-les, igualment, abans que finalitze el termini de presentació, per correu electrònic a: rrhh@silla.es
El termini de presentació de les instàncies serà de 10 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOP. Les bases de la convocatòria també s'inseriran en el tauler d'edictes de la Corporació i en la pàgina web municipal.{del 2 al 17 de octubre de 2018, a.i.}
Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds es dictarà una resolució que aprovarà la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos. Si no hi ha exclosos, la resolució tindrà caire definitiu.
Si en el termini de 5 dies hàbils no es formularen reclamacions, la resolució s'elevarà a definitiva automàticament sense necessitat de cap altra publicació.
Si en el termini de 5 dies hàbils es formularen reclamacions, aquestes seran resoltes en el mateix acte administratiu que aprove la llista definitiva que es publicarà en el tauler d'anuncis de la Corporació.
SETENA. Documentació que cal presentar
- Per a ser admès al procés: Sol·licitud acompanyada de còpia del DNI, de la titulació acadèmica exigida i el justificant acreditatiu del pagament de la taxa corresponent (ingrés de l'autoliquidació),
- Posteriorment, a requeriment del Tribunal, prèviament a la fase de concurs caldrà aportar la següent documentació:
- Currículum.
- Tots els documents que es pretenen fer valdre per al concurs de mèrits (*). Els documents hauran de ser originals o compulsats amb l'original. En cas contrari els documents aportats no seran considerats.
- Certificat de vida laboral emés per la Tresoreria General de la Seguretat Social que acredite l'experiència laboral, en el cas d'al·legar experiència laboral en funcions iguals o semblants, per a la fase de concurs.
(*) Quant a les titulacions, l'aportació de documentació acreditativa d'una titulació suposarà tindre per acreditades les diferents titulacions inferiors necessàries per a accedir a la titulació efectivament acreditada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia