martes, 13 de junio de 2017

22 edició dels Premis Literaris “Ciutat de Carcaixent”. Ajuntament de Carcaixent (Ribera Alta-València)

ANUNCI
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2006, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Objecte L’objecte d’aquestes bases és la convocatòria de la vint-i-dosena edició dels Premis Literaris «Ciutat de Carcaixent» de narrativa curta i poesia, promoguda per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Carcaixent, en col·laboració amb Edicions Bromera.
Segon. Beneficiaris Hi poden prendre part tots els alumnes de segon cicle d’ESO, cicles formatius de graus mitjà i superior, i Batxillerat de la Comunitat Valenciana fins a una edat màxima de 18 anys.
Tercer. Bases reguladores Les bases reguladores de la 22a edició del Premis Literaris «Ciutat de Carcaixent» han sigut aprovades per acord de la Junta de Govern Local de 26 d’abril de 2017 i publicades en la pàgina municipal http://www.carcaixent.es.
Quart. Termini de presentació de sol·licituds La presentació dels treballs s’ha de fer abans de les 21 h del 30 de juny de 2017, a la següent adreça:
Ajuntament de Carcaixent
Biblioteca Pública Municipal “Julià Ribera Tarragó”
Jaume I, 33 46740 CARCAIXENT
Cinqué. Quantia Premis
Soleriestruch de Narrativa Curta: 1r premi 400 €, 2n premi 200 € i un finalista amb un lot de llibres valorat en 150 €.
Premis Arminyana i Canut de Poesia: 1r premi 400 €, 2n premi 200 € i un finalista amb un lot de llibres valorat en 150 €, amb càrrec a l’aplicació pressupostària 332 480 “Premis Literaris” del pressupost general, prorrogat per a l’exercici 2017.
Sisé. Documentació Els treballs han de ser originals i inèdits i han d’estar escrits en valencià. S’estableix una extensió mínima de tres fulls i màxima de cinc fulls (12.000 caràcters màxim) per a la modalitat de narrativa curta, i d’entre 100 i 150 versos (7.000 caràcters màxim) per a la modalitat de poesia.
Els originals s’han de presentar impresos en paper per quintuplicat i acompanyats d’una còpia en CD-ROM o USB. Els originals s’han de presentar sense signar, dins d’un sobre tancat, amb un títol i un lema escrit a la part de davant del sobre. En l’interior d’aquest n’hi haurà un altre de més menut, tancat, amb el mateix títol i lema a la part de fora i que contindrà la declaració d’autoria signada (formulari a www.carcaixent.es), fotocòpia del DNI i del carnet d’estudiant.
Seté. Resolució La resolució del jurat es comunicarà als autors premiats, i el lliurament dels premis tindrà lloc el dia 24 d’octubre de 2017, a les 19 hores, a la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia