lunes, 24 de julio de 2017

1 Arquitecte/a superior. (A1), interinitat. Ajuntament d'Alcanar.(Tarragona)

La Junta de Govern Local d'aquest ajuntament, en sessió de data 6/07/2017, va aprovar les bases així com la convocatòria, per a la selecció mitjançant concurs-oposició, i amb caràcter d'interinatge, d'un lloc de treball d'arquitecte/a superior de l'Ajuntament d'Alcanar, així com la constitució d'una borsa de treball. Es publica íntegrament aquesta convocatòria, així com les seves bases al tauler d'anuncis i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcanar per a la seva difusió, mitjançant publicació del seu text íntegre al BOPT i DOGC.
Tanmateix, el termini per presentar sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 25 de juliol al 14 d'agost de 2017, a.i.}
CONVOCATÒRIA DE PROVES PER A LA SELECCIÓ, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ, I AMB CARÀCTER D'INTERINATGE, D'UN LLOC DE TREBALL D'ARQUITECTE/A SUPERIOR DE L'AJUNTAMENT D'ALCANAR, AMB CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL
PRIMERA.- Objecte de la convocatòria
L'Objecte d'aquesta convocatòria és la constitució d'una borsa de llicenciats/ades en arquitectura o grau en arquitectura que estiguin en possessió del màster universitari en arquitectura que habiliti per l'exercici de la professió d'arquitecte, per ser nomenats funcionaris/àries interins/ines segons les necessitats que es vagin produint.
El sistema de selecció serà el de concurs oposició.
S'inclouran dins de la referida borsa tots els/les aspirants que hagin superat el provés de selecció.
El termini de vigència de la borsa de treball serà d'un any que és podrà ampliar si així ho acorda la Junta de Govern Local, una vegada s'hagi dissolt el Tribunal Qualificador.
...
- Característiques del lloc de treball:
Horari: Jornada complerta, funcionari interí.
Categoria: Tècnic Superior en arquitectura .
Servei: Serveis Tècnics.
Ubicació: Ajuntament d'Alcanar.
Grup: A1
Nivell destinació: 24
Complement específic: 9.716,95 euros anuals.
QUARTA.- Requisits dels aspirants. Per a ser admès/a i, en el seu cas, prendre part en aquesta convocatòria, els / les aspirants hauran de reunir en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, els següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb les lleis vigents, o tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors. Els aspirants estrangers han d'acreditar la seva nacionalitat.
Les previsions del paràgraf anterior seran d'aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
b) Estar en possessió del títol d'Arquitecte Superior. Els aspirants d'estats membres de la Unió Europea han d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya de conformitat amb el que s'estableix a la normativa vigent en la matèria.
c) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per desenvolupar ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
d) Tenir coneixements de nivell de suficiència de coneixements de llengua catalana (nivell C1 o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix és d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
En el cas que els/les aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o l'exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que han de superar.
e) Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2. Aquest coneixement s'acredita mitjançant la superació de la prova o l'exercici establert a aquest efecte o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:
- Certificat que acrediti que s'ha cursat la primària, la secundària o el batxillerat a l'Estat espanyol.
- Diploma de nivell superior d'espanyol C2 (Reial decret 1137/2002) o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
- Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
També estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants nacionals de països en què la llengua castellana sigui llengua oficial o que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés.
Tots els requisits anteriors hauran de complir-se i acreditar-se l'últim dia de presentació de sol·licituds, sense perjudici del termini que es concedeixi per a esmena de sol·licituds.
Els/les aspirants discapacitats/ades han de fer constar en la sol·licitud aquesta condició, així com les adequacions de temps i mitjans materials específics que sol·liciten per realitzar les proves. Només es tindran en compte aquelles sol·licituds relatives a adaptacions que tinguin relació directa amb la prova a realitzar. Correspon al tribunal qualificador resoldre sobre l'oportunitat i concreció de l'adaptació en funció de les circumstàncies específiques de cada prova selectiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia