martes, 25 de julio de 2017

borses de treball de professors (Flauta, Trompeta, Violí, Fagot, Percussió, i Viola) de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana

1. Normes generals. 1.1. Es convoca un procés selectiu amb la finalitat de crear borses de treball de cadascun dels instruments que es detallen en l'annex I, per a la contractació de personal laboral temporal acollit pel Reial decret 1435/1985, en l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, titular del Palau de les Arts.
1.2. En la comissió executiva amb data 28 de març de 2017, es va aprovar l'inici dels tràmits necessaris per a la convocatòria pública d'audicions que permetera la creació de borses de treball en els instruments necessaris de l'Orquestra, amb la intenció d'aconseguir una estabilitat interna que permeta mantindre el nivell d'excel·lència i qualitat d'aquesta.
1.3. L'actual procés es regirà pel Reial decret 1435/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral especial dels artistes en espectacles públics, el Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, per les lleis emanades de la Generalitat Valenciana i d'aplicació a aquesta entitat, i pel que disposen aquestes bases.
1.4. L'actual convocatòria tindrà en compte el principi d'igualtat de tracte entre homes i dones pel que fa a l'accés al lloc de treball, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola, la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, i allò establert en el mateix Pla d'igualtat de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía.
1.5. El sistema de selecció serà d'audició, el qual respectarà els principis de publicitat, mèrit, capacitat i lliure concurrència dels/de les candidats/es d'acord amb l'article 51 de la Llei de Funció Pública Valenciana, i garantirà, en tot moment, la transparència del procés de creació de borses de treball.
1.6. Les audicions seran públiques, i mantindran com a límit la capacitat de la sala en la qual es realitzen. No es podran gravar amb cap mitjà ni per a cap finalitat i s'haurà de guardar silenci absolut. Amb la finalitat de garantir la igualtat d'oportunitats, Els/les aspirants sols podran accedir a la sala d'audició en les rondes en les quals no participen.
1.7. El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema de valoracions, exercicis i puntuacions que s'especifiquen en el punt 8. La constitució, així com el funcionament de cadascuna de les borses de treball per a cada instrument, es regirà per allò establert en aquesta convocatòria.
1.8. La inclusió en alguna de les borses de treball establertes en l'Annex I per a cada instrument servirà per a la contractació temporal per una duració determinada, per una o diverses produccions/projectes, o per un temps cert, per una temporada o pel temps en què una producció i/o programa estiga en cartell; o per a contractacions temporals autoritzades per la Conselleria que tinga assignades competències en matèria d'hisenda (art. 36 i DA 20 de la Llei 14/2016, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2017), d'acord amb el Reial decret 1435/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral especial dels artistes en espectacles públics.
2. Requisits dels/de les candidats/es. 2.1. Per tal de ser admés/a en la participació del procés selectiu, l'aspirant haurà de posseir en el dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i mantindre fins el moment de la formalització del contracte de treball, els següents requisits de participació:
2.1.1. Nacionalitat:
podrà participar en el procés selectiu qualsevol ciutadà/ana de qualsevol nacionalitat, i serà necessari comptar amb el corresponent permís de residencia i treball en el cas d'una nacionalitat extracomunitària, en el moment de la contractació en cas de passar a formar part d'alguna de les borses.
2.1.2. Capacitat legal: tindre capacitat per a contractar la prestació del seu treball, d'acord amb allò previst en l'article 7 de l'Estatut dels Treballadors.
2.1.3. Tindre una edat entre els 18 anys complits i l'edat precisa per a causar dret de pensió en la Seguretat Social, dins del termini assenyalat per a inscriure's.
2.1.4. Compatibilitat: No incórrer en cap causa d'incompatibilitat que li impedisca l'exercici de funcions en règim general amb una entitat de l'administració pública.
2.1.5. No patir cap malaltia ni limitacions físiques o psíquiques incompatibles amb el normal acompliment de les funcions corresponents.
2.1.6. Titulació requerida: estar en possessió d'un títol superior de Música en l'especialitat de l'instrument corresponent o, en el seu defecte, acreditació de coneixements musicals.
2.1.7. Habilitació: No haver sigut separat/ada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels organismes constitucionals o estatutaris de les comunitats, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs o càrrecs públics per resolució judicial, o per a exercir funcions similars a les quals desenvolupava en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat/ada o inhabilitat/ada.
2.2. Tots els requisits exigits en els punts anteriors s'hauran de posseir en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i mantindre'ls en la data de la contractació, els quals es deuran acreditar prèviament a aquesta.
2.3. Les persones amb discapacitat seran admeses en igualtat de condicions amb la resta d'aspirants, sense que s'establisquen exclusions per limitacions psíquiques o físiques, sols en aquells casos en què siguen incompatibles amb l'acompliment de les tasques o funcions corresponents. Per a aquestes persones, quan prèviament ho hagen sol·licitat en la instància, el Tribunal adaptarà sempre que siga possible, el temps i mitjans de realització dels exercicis de manera que gaudisquen d'igualtat de condicions.
3. Sol·licituds
. 3.1.
Aquells que desitgen participar en aquest procés selectiu hauran d'emplenar la sol·licitud d'inscripció a través de la web «muv.ac»: www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana, i emplenar el perfil a «muv.ac», com a mínim, amb les següents dades i documents:
a)
En l'apartat Dades Personals, dades personals completes.
b) En l'apartat Currículum, currículum acadèmic i professional.
c) En l'apartat Documents:
c.1. Requisit 2.1.1.
Document d'identitat / Passaport / NIE / Permís de treball i residència
c.2. Requisit 2.1.3.
Diploma escanejat o document acreditatiu de la possessió del títol superior o equivalent de l'instrument al qual es presenta.
La no presentació de l'esmentada documentació suposarà l'exclusió del/de la candidat/a.
3.2. Finalitzat el període d'inscripció, es realitzarà la preselecció d'acord amb l'apartat 6.
3.3. Les sol·licituds per a participar en el procés selectiu es realitzaran d'acord amb els terminis i dates que s'indiquen per a les audicions corresponents per a cadascun dels instruments especificats en www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana.
3.4. Els errors de fet, materials o aritmètics que pogueren advertir-se en la inscripció es podran rectificar fins la finalització del període de presentació de sol·licituds, d'ofici o a petició de l'interessat/ada.
ANNEX I
Relació d'instruments objecte de la convocatòria

Instrument:
Flauta
Trompeta
Violí
Fagot
Percussió
Viola

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia