miércoles, 26 de julio de 2017

Bases subvencions dirigides a programes de promoció dels drets de la infància i de participació infantil.

Article 1. Objecte. Les subvencions regulades en aquestes bases tenen com a objecte els programes municipals de participació social infantil i de promoció dels drets de la infància duts a terme per entitats locals de la Comunitat Valenciana.
Article 2. Entitats beneficiàries, requisits i forma d'acreditar-los. 1. Podran accedir a aquesta subvenció els ajuntaments, les diputacions i les entitats locals supramunicipals.
2. La població en l'àmbit territorial de competència de l'entitat local haurà de ser superior al límit que s'establisca en la convocatòria.
3. No podran obtindre la condició de beneficiari les entitats sotmeses a alguna de les prohibicions contingudes en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Aquesta circumstància es comprovarà d'ofici a través de la consulta a les plataformes d'intermediació de dades o altres sistemes electrònics habilitats a aquest efecte. Es presumirà que aquesta consulta és autoritzada, llevat que conste en el procediment la seua oposició expressa, o la llei especial aplicable requerisca consentiment exprés, d'acord amb el que disposa l'article 28.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. L'entitat beneficiària que no autoritze la consulta haurà d'acreditar el compliment d'aquesta condició mitjançant un certificat de l'autoritat corresponent. La inexistència de les prohibicions que no puguen verificar-se per mitjà d'aquesta consulta o certificat, s'ha d'acreditar mitjançant declaració responsable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia