martes, 25 de julio de 2017

ajudes del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana.

Article 1. Objecte. Les ajudes establides en aquesta ordre, d'acord amb el règim d'exclusions i incompatibilitats i amb els requisits establits en aquesta, tenen com a objecte:
1. La consolidació de l'ocupació autònoma a la Comunitat Valenciana mitjançant la concessió d'ajudes per a finançar els costs fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors autònoms (RETA), de les persones treballadores autònomes o per compte propi de la Comunitat Valenciana que dins de l'any natural al de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana hagen cotitzat o estiguen en condicions de cotitzar almenys tres anys i fins a un màxim de cinc anys ininterrompudament, d'acord amb els requisits establits en aquesta ordre.
2. Afavorir el manteniment i consolidació de l'ocupació autònoma, per mitjà de l'elaboració de projectes integrats d'orientació i assessorament de persones treballadores autònomes ja constituïdes, a fi d'evitar la destrucció de l'ocupació autònoma.
...
CAPÍTOL II
Ajudes per a finançar els costs fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors per Compte Propi o Autònoms de la Seguretat Social (RETA)

Secció primera. Objecte i persones beneficiàries
Article 19. Persones beneficiàries
. Poden ser persones beneficiàries de les ajudes per a finançar els costs fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors per Compte Propi o Autònoms de la Seguretat Social (RETA), les persones físiques treballadores per compte propi o autònomes que complisquen els requisits següents:
1. Estar donades d'alta en el Règim Especial de Treballadors per Compte Propi o autònoms de la Seguretat Social.
2. Complir, dins de l'any natural de la convocatòria, un període de cotització mínim de tres anys i màxim de cinc anys ininterromputs.
3. Desenvolupar la seua activitat econòmica a títol lucratiu, de forma habitual, personal i directa a la Comunitat Valenciana.
4. No tindre persones treballadores a càrrec seu contractades per compte d'altri.
5. Haver fet els 19 anys. Als efectes establits en aquestes bases, s'exigeix haver complit aquesta edat en la data de la publicació de la convocatòria d'aquestes ajudes en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Article 24. Sol·licituds i termini de presentación. 1. Les sol·licituds per a l'obtenció de les subvencions regulades en aquest capítol, junt amb la documentació requerida, es formulen mitjançant els models oficials disponibles en la Seu Electrònica de la Generalitat, que han de presentar-se en original i una còpia (que és compulsada i tornada al sol·licitant), preferentment en els registres de les corresponents Direccions Territorials d'Alacant, Castelló i València, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i també en el registre siti en el carrer Navarro Reverter núm. 2 de València, sense perjudici del que estableix la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Així mateix, aquest procediment ha d'estar publicat i disponible en la Seu Electrònica de la Generalitat i pot realitzar-se la presentació telemàtica de les sol·licituds, per a la qual cosa cal accedir al Catàleg de procediments administratius de la Generalitat. Per a poder accedir a aquest sistema telemàtic, la persona que ho sol·licite ha de disposar d'algun dels sistemes de firma electrònica admesos en l'esmentada Seu de la Generalitat.
2. El termini per a presentació de sol·licituds es fixa anualment en l'acte en què es formalitze la convocatòria d'aquestes subvencions i es done publicitat als crèdits pressupostaris que les financen.
3. Només pot presentar-se una sol·licitud per cada sol·licitant, i s'han d'anul·lar totes aquelles que es consideren duplicades.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia