viernes, 27 de octubre de 2017

26ª Edición del Premio de Narrativa Corta 'Conte' 2017", Ayuntamiento de El Puig de Santa María (Horta Nord-València)

Ayuntamiento de El Puig de Santa María. Anuncio del Ayuntamiento de El Puig de Santa María sobre convocatoria de las ayudas municipales a la "Creación Literaria: 26ª Edición del Premio de Narrativa Corta 'Conte' 2017", BDNS (Identif.): 366583.
anuncio
De conformidad con lo previsto en los artículos 17.3.b y 20.8.a de la Ley 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvenciones, se publica el extracto de la convocatoria, cuyo texto completo puede consultarse en la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):
Primero. Beneficiarios:
Artículo 2 de las bases.
Segundo. Objeto o Finalidad:
Artículo 1 de las bases.
Tercero. Bases Reguladoras:
Bases Reguladoras de las Ayudas Municipales a la Creación Literaria: 26ª Edición del Premio Narrativa Corta "Conte" 2017.
Cuarto. Cuantía:
Artículo 3 de las bases.
Quinto. Financiación:
Artículo 6 de las bases.
Sexto. Plazo de presentación de solicitudes:
Artículo 7 de las bases.
- - - - - - - - - - - - BASES - - - - - - - - -
PRIMERA.- OBJECTE.- L'objecte de les presents bases és la regulació de les Ajudes Municipals a la Creació Literària:  26ª edició del Premi de narrativa curta “Conte” 2017. Els premis s'atorgaran a les persones que complint amb les bases de la convocatòria, siguen mereixedores del guardó a proposta dels diversos Jurats nomenats per l’Ajuntament del Puig de Santa Maria.
SEGONA.- BENEFICIÀRIES :
Podràn ser beneficiàries de les ajudes totes les persones que complisquen amb les següents bases:                                                              
PREMIS CONTE 1. Podran optar a la 26ª edició del Premi de Narrativa Curta “Conte” totes les persones que ho desitgen, a excepció de les persones guanyadores de l’edició immediatament anterior. 
2. Els relats presentats, en prosa narrativa,  seran de tema lliure i cada autor/a podrà presentar un sol conte, que serà en valencià o en castellà.
3. Les obres presentades hauran d’ésser originals inèdites, no havent sigut publicades ni total ni parcialment, ni guardonades en aquest o un altre certamen literari.
TERCERA.- CONCEPTE I QUANTIES SUBVENCIONABLES  1.- El concepte subvencionable es correspondrà  amb l’import total del següents premis:                        
MILLOR CONTE EN VALENCIÀ            600 EUROS  
ACCÈSSIT CONTE EN VALENCIÀ           300 EUROS

MILLOR CONTE EN CASTELLÀ            600 EUROS  
ACCÈSSIT CONTE EN CASTELLÀ           300 EUROS
2. Els presents premis estan subjectes a tributació per l'Impost de la Renda de les persones           Físiques en el cas dels nacionals d’Espanya , en els termes de la normativa vigent.
CINQUENA.- PUBLICITAT DE LES BASES I DE LA CONVOCATÒRIA
Les presents Bases es publicaran en la pàgina web de l'Ajuntament  (www.elpuig.org) ,en els taulers d'anuncis municipals i es donarà difusió a les xarxes socials.
SETENA.- FORMALITZACIÓ DE LA SOL.LICITUD  1.      TERMINI I PRESENTACIÓ DELS CONTES       a.   El termini per a la presentació de contes  serà des de l'endemà de la publicació  de la convocatòria de les Bases, aprovades per la Junta de Govern Local, al BOP de la província de València  fins el 14 de desembre de 2017.
 b.   La documentació exigida haurà de presentar-se al Centre Cultural la Marina, Plaça Mariano Benlliure, s/n, 46540 EL PUIG DE SANTA MARIA. També podran presentar-se  mitjançant correu electrònic o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'art.16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques.
2.    DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR  a)   Els contes tindran una extensió mínima de 3 fulls i màxima de 8 i s’enviaran per triplicat, signats amb el lema o pseudònim,  amb el següent format:
▪ Document de word
▪ Fulls DIN-A4, escrits per una sola cara  i a espai 1’5.
▪ El caràcter d’escriptura serà la lletra Times New Roman (grandària 12).
a) Els contes s’hauran d’enviar en un sobre tancat, a l’exterior del qual constarà el lema o pseudònim. Dintre hi haurà un altre on s’inclouran les dades personals dels participants (Nom, cognoms, DNI, adreça completa i telèfon de contacte). Optativament les persones participants podran adjuntar el seu currículum.
b) En el cas que s’opte per la presentació mitjançant correu electrònic, s’hauran d’enviar dos arxius, un amb el relat i un altre amb les dades personals . L’organització garantix l’anonimat de les persones participants.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia