domingo, 21 de enero de 2018

1 plaça d'Arquitecte/a. Ajuntament d'Artés (Barcelona)

Per Decret de l'Alcaldia de data 14 de desembre de 2017, es van aprovar les bases i la convocatòria de concurs d'una plaça d'arquitecte/a, grup A1, escala d'Administració Especial, en règim de personal funcionari interí.
En el Butlletí Oficial de la Província, de data 10 de gener de 2018, apareixen íntegrament publicades les bases de l'esmentada convocatòria.
El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar des del dia següent de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 16 de gener al 4 de febrer de 2018, a.i.}
La resolució de l'aprovació de les llistes d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria, la composició del tribunal qualificador, el lloc, la data i l'hora de l'inici dels exercicis es publicarà al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a la seu electrònica www.artes.cat i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
La resta d'actes, notificacions i publicacions relacionades amb aquesta convocatòria es faran únicament a la seu electrònica de l'Ajuntament www.artes.cat i al tauler d'anuncis municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia