sábado, 20 de enero de 2018

1 plaça de la intervenció municipal amb caràcter interí. Ajuntament del Vendrell (Tarragona)

Per acord de la Junta de Govern Local de data 15 de gener de 2018, s'ha aprovat la convocatòria i les bases del procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, per a la provisió, amb caràcter interí i a jornada completa, de la plaça de la Intervenció Municipal, disposant l'inici de les tramitacions oportunes per a la seva immediata efectivitat. Així mateix, s'ha acordat publicar les bases íntegres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i donar-ne publicitat de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al tauler d'anuncis de la Corporació i al web muni cipal www.elvendrell.net.
BASES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER COBRIR AMB CARÀCTER INTERÍ UNA PLAÇA VACANT D'INTERVENTOR/A DE FONS DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ.
1. Objecte de la convocatòria. És objecte de la convocatòria la selecció, pel sistema de concurs oposició, per a proveir interinament una plaça vacant d'interventor/a de fons de l'Ajuntament del Vendrell.
La convocatòria d'aquesta plaça s'efectua d'acord amb el previst a l'article 31 del Decret 195/2008, de 7 d'octubre, pel qual es regulen determinats aspectes del règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal de les entitats locals de Catalunya.
El procés selectiu es regirà, a més, per les bases generals (BG) publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
Les tasques bàsiques a realitzar seran les descrites a l'art. 92. Bis de la Llei de Bases de Règim Local, en desenvolupament de les funcions públiques necessàries de la Intervenció, que comprenen el control i la fiscalització econòmico-financera i pressupostària, i la comptabilitat i tresoreria.
2. Requisits dels aspirants. Els aspirants hauran de reunir els requisits generals previstos a la base tercera de les BG, i els requisits especí fics següents:
a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions següents: llicenciatura en dret, llicenciatura en administració i direcció d'empreses, llicenciatura en economia, llicenciatura en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en la qual finalitzi el termini de presentació d'instàncies.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, han d'estar acompanyades de l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.
b) Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat C1) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 52/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix es d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
3. Presentació de sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web muni cipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre gene ral de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-publica
Les instàncies es podran presentar també en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En aquest supòsit l'aspirant haurà de comunicar-ho immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 37,31€ i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud. Aquest pagament es podrà efectuar presencialment a les dependències del Servei d'Atenció al Ciutadà o mitjançant transferència bancària al compte de Caixabank ES98 2100 2726 7502 0005 4810 de l'Ajuntament del Vendrell, indicant nom i cognom de l'aspirant.
Amb la formalització i presentació de la instància corresponent per prendre part en la convocatòria els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que es derivin de la gestió i tramitació del procés selectiu, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Igualment, la formalització de la sol·licitud implica l'acceptació i coneixement del contingut d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia